Nainen, huomio! 5 historian pettämättömintä taktiikkaa, joilla mieheltä viedään jalat alta!

09.01.2013 12:45 - Karoliina Kotala

Vaikka moni kaksilahkeinen uskoo miesten pyörittävän maailmaa, Elite Daily -sivustolla väitetään naisen todellisuudessa hallitsevan miehen käyttäytymistä. Keinot, joilla naiset saavat miehet polvilleen ovat hyvinkin yksinkertaiset ja juontavat useimmiten juurensa kivikaudelle.

1. Rintavako-taktiikka.
Jokainen nainen saa taatusti miehen pauloihinsa rintojensa avulla, jotka tuntuvat syystä tai toisesta kiinnostavan poikkeuksetta lähes jokaista miestä. Jos siis nainen haluaa kiinnittää miehen huomion tai viedä huomion toisaalle, kannattaa hänen avata muutama nappi puserostaan.

2. Neito pulassa -taktiikka.
Jokainen mies haluaa olla pelastava ritari, ja viedä neidon turvaan vaarallisesta tilanteesta. Mies haluaa tuntea itsensä voimakkaaksi ja tarpeelliseksi. Nainen voi siis halutessaan heittäytyä avuttomaksi ja saada siten miehen jakamattoman huomion osakseen.

3. Uskomaton ateria -taktiikka.
Tie miehen sydämeen käy vatsan kautta -sanonta ei ole liitoittelua, sillä naisen ruokkiessa miehen hyvällä ja täyttävällä aterialla, vie tunne miehen lapsuuteen ja siihen kuinka hänen äitinsä ruokki perhettään. Ruokittu mies on siis tyytyväinen mies, joten sopivalla hetkellä keittiötaidot voivat nousta arvoon arvaamattomaan.

4. Vaikeasti tavoiteltava -taktiikka.
Toisinaan suhteen alku voi vaatia pelien pelaamista, kuten oman kiinnostuksen osoittamisen hillitsemistä. Mies haluaa saalistaa ja liian helpolla saatava saalis lakkaa kiinnostamasta hyvin nopeasti. Pieni pelaaminen voi siis olla omiaan suhteen alussa.

5. Draama-taktiikka.
Usein suhteen voi vaarantaa tylsistyminen, joka pahimmillaan voi johtaa jopa pettämiseen tai eroon. Pienellä draama-tehosteella suhde voi kuitenkin tarvittaessa saada uutta potkua. Tuliset riidat ja sitä seuraavat sovinnot tuovat suhteeseen uutta potkua, kunhan ne pysyvät kohtuuden rajoissa.

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat