Nainen, huomio! 8 seksisalaisuutta, jotka mies haluaa sinun tietävän!

25.09.2012 19:15 - Karoliina Kotala

Vaikka nykyaikainen pariskunta osaakin puhua seksistä avoimesti ja rehellisesti, on asioita joista mies haluaisi naisen tietävän, mutta ei uskalla puhua niistä suoraan. Glamour-sivusto nosti kissan pöydälle ja listasi salaisuuksia, jotka mies toivoisi jokaisen naisen tietävän.

1. Raju seksi.
Moni mies nauttii toisinaan rajummastakin seksistä, uskaltamatta ottaa asiaa esille, koska ei halua vaikuttaa oudolta. Rajua seksiä voikin kokeilla, kunhan se pysyy nautinnon rajoissa.

2. Anaaliseksi.
Lähes kaikki miehet haaveilevat pääsevänsä kokeilemaan paljon puhuttua anaaliseksiä.

3. Peniksen koko.
Kliseinen uskomus miesten epävarmuudesta elimensä koosta pitää useimmiten paikkaansa. Naisen kannattaakin ylistää rakkaansa avuja vuolaasti.

4. Naisen vartalo.
Nainen, joka rakastaa omaa vartaloaan, on taatusti miehen mieleen. Vartalostaan ylpeä nainen tietää ansaitsevansa vain parasta.

5. Ulkonäkö.
Vaikka mies ei halua olla turhamainen, haluaa hän silti näyttää mahdollisimman puoleensavetävältä naisen edessä. Miehetkin siis arvostavat kohteliaisuuksia.

6. Kotiasu.
Seksikkäät yöasut ovat toki sieviä, mutta mies osaa arvostaa asujakin, jotka ovat myös naiselle itselleen mukavia. Oudot pitsihepenet voivat lopulta olla jopa hiukan kiusallisia niiden selvän tavoitteen vuoksi.

7. Seksiviestit.
Mikään ei tee mieheen suurempaa vaikutusta, kuin yllättävä seksiviesti tai lompakon väliin jätetty tuhma kuva tyttöystävältä.

8. Halukkuus.
Miehelle on tärkeää, että hän tuntee olonsa haluttavaksi naisen silmissä. Siksi jatkuva kieltäytyminen esimerkiksi miehen ehdotuksille petipuuhista tekee taatusti suhteelle hallaa.

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat