Nainen, huomio! Miehen silmät paljastavat haluaako hän sänkyyn kanssasi

10.12.2012 18:45 - Karoliina Kotala

Tuoreen tutkimuksen mukaan miehen katse voi paljastaa tämän intiimeimmistä ajatuksista enemmän kuin moni nainen uskoisikaan.

Tutkijoiden mukaan tapa, jolla miehen silmät vaeltavat naisen vartalolla kertoo kuinka halukas hän on seksiin. Miehen katseen kerrotaan heijastavan piilotettua seksuaalista innokkuutta, kun taas naisen katse ei viesti seksihaluista yhtä selkeästi.

- Siilmän liike on spontaani ja hyvin vaikea tulkita, mutta tutkimme sen olevan luotettava viestijä seksuaalisista haluista, tutkija Kun Guo kertoo.

Jo aiemmin miesten on todettu paljastavan silmillään seksuaalisia ajatuksiaan. Esimerkiksi pupillit reagoivat voimakkaasti seksuaalisiin kuviin ja niiden avulla pystyttiin muun muassa tutkimaan koehenkilön seksuaalista suuntautumista. Aiemmissa tutkimuksissa on myös todettu nuorten miesten kiinnittävän erityistä huomiota rintoihin ja lantion seutuun katsoessaan kuvia naisista. Samaa ei kuitenkaan tapahtunut miesten katsoessa kuvia iäkkäistä naisista tai lapsista. Jos siis mies katselee sinua rintojen ja lantion kohdalta pitkään tarkoittaa se useimmiten sitä, että hän on kiinnostunut seksuaalisesta kanssakäymisestä.

Tutkimuksella on myös ollut tärkeitä seurauksia, sillä tutkijat ovat voineet käyttää tuloksia selvittäessään seksuaalisrikollisten mielenliikkeitä.

- Pystymme silmien liikkeiden avulla perehtymään kuinka tehokkaita seksuaalirikollisten hoitomuodot ovat olleet ja millä todennäköisyydellä he tulevaisuudessa uusivat rikoksiaan, Guo selvittää.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat