Naiset kertovat: Pitäisikö seksiä harrastaa ensitreffeillä?

02.09.2015 20:15 - Eeva Rajala

Monet haluavat tutustua henkilöön paremmin ennen seksin harrastamista, toiset haluavat "koeajaa" uuden tuttavuuden mahdollisimman nopeasti.

Naisilta on kysytty, kannattaako seksiä harrastaa ensimmäisillä treffeillä tai ensimmäisellä kerralla, kun tutustuu uuteen henkilöön. Vastauksista välittyy se, että jokainen nainen ja jokainen tilanne on erilainen:

"Suhde ei välttämättä ole kestävää luokkaa, jos heti hypätään sänkyyn."

"Uskon siihen, että oikeaa parisuhdetta etsiessä voidaan odottaa toisiin treffeihin ennen kuin hypätään sänkyyn. Tämä ei tarkoita, ettei seksuaalista vetoa voisi syntyä hyväilyistä ja muusta ennen tätä, mutta en pidä ensimmäisiä treffejä oikeana hetkenä. Siinä on niin paljon muutakin, mitä pitää jännittää. Kannattaa keskittyä tutustumaan toiseen keskustelun kautta."

"No, voihan ensitreffeihin asennoitua kuin koeajoon. Heti alta pois vain, ettei tarvitse jäädä miettimään ja odottamaan pidemmäksi aikaa, jos seksi ei sujukaan sinun haluamallasi tavalla henkilön kanssa."

{lainaus teksti="Meidät on totutettu käyttämään seksiä kuin porkkanana miehille."}

"Jos ikinä harrastan seksiä enää kenenkään kanssa, pakotan hänet ensin sukupuolitesteihin. Tämä johtuu kai siitä, että olen nyt vanhempi, mutta olen huomannut, että ihmisten kuuluu ansaita etuoikeutensa seksin harrastamiseen kanssani."

"Riippuu tilanteesta, kaikesta, mikä tilanteeseen liittyy."

"Ensimmäisillä treffeillä ei ole tarpeeksi aikaa keskustella henkilön kanssa hänen seksihistoriastaan. Hänellä voi olla esimerkiksi tauteja, jotka voivat tarttua. En luottaisi, että toinen suojelisi minua tarpeeksi noin lyhyen tuttavuuden jälkeen."

"Seksiin ei pitäisi asennoitua kuin johonkin palkintoon. Meidät on totutettu pidättäytymään seksistä ja käyttämään sitä kuin porkkanana miehelle. Ainoa kysymys, mitä pitäisi itseltään kysyä, kun miettii harrastaako seksiä vai ei, on seuraava: Haluanko harrastaa nyt seksiä?

"Voi harrastaa seksiä, jos tyypistä ei välitä tai jos ei juuri nyt ole suunnittelemassa vakavampaa suhdetta. Seksiä ei kannata harrastaa heti, jos henkilö tuntuu luotettavalta ja jos suhteesta voi tulla jotain. Minä flirttailin kihlattuni kanssa kaksi kuukautta ennen kuin hän vei minut ensimmäisille treffeille."

"Seksi on minulle tärkeää. Siitä selviää, tunnemmeko yhteyttä henkisesti. Jos ei tunne henkistä yhteyttä, ei tulisi toisia treffejä."

"Jos saa ensimmäisillä treffeillä tietää toisen lempibändin tai lempiruokalajin, ei se vielä riitä siihen, että makaisin hänen kanssaan."

{lainaus teksti="Jos henkilö vie polvet alta, sänkyyn vaan!"}

"Jos vain harrastaa seksiä turvallisesti, se on aivan sama, kuinka monennet treffit ovat kyseessä tai ovatko ne ensimmäiset."

"Ekojen treffien seksi antaa paljon vähemmän mielihyvää kuin seksi jonkun sellaisen kanssa, johon tunnet oikeasti vetoa."

"Jos henkilö vie polvet alta, niin sänkyyn vain! Ihmisten pitäisi enemmän luottaa omaan vaistoonsa."

"Tapailin miestä muutaman kuukauden ennen ensimmäistä seksihetkeä. Sitten harrastimme seksiä, ja se oli huonoa. Ja outoa. Voin sanoa helposti, että se oli elämäni huonointa seksiä. Jos olisin harrastanut seksiä aiemmin, olisin säästänyt paljon aikaa."

"Jos tuntee kemian ja kummatkin ovat vastuuntuntoisia aikuisia, antakaa mennä vain."

"On yhtä tärkeää testata heti, sopiiko yhteen makuuhuoneessa kuin sopiiko yhteen muilla elämän osa-alueilla."


Lue myös: Asiat, jotka tekevät naisesta hetkessä seksikkäämmän miehen silmissä

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat