Naiset stressaavat jenkkakahvoista turhaan - lue asiat, joita miehet eivät edes huomaa

05.06.2015 21:15 - Senni Loikala

Painonsa ei kannata antaa vaivaa itseään - ainakaan miesten takia! Miehet eivät myöskään mieti sitä, kuka lähetti viimeisimmän tekstiviestin.  

Miksi stressata asioista, joilla ei ole minkään valtakunnan merkitystä treffikumppanille tai omalle sydänkäpyselle? Seuraavista asioista naisten kannattaa keventää sydämensä:

1. Naiset stressaavat monesti painostaan ja löytävät kropastaan aina jotakin korjattavaa, kuten jenkkakahvat. Aivan turhaan, sillä miehet eivät suhtaudu naisen ulkonäköön useinkaan yhtä kriittisesti. Ja jos suhtautuvat, niin onko hän sinun arvoisesi?

2. Naiset saattavat kuikuilla käsipeilistä, pitäisikö laittaa puuteria lisää ja onko meikki varmasti hyvin. Miekkoset eivät kuitenkaan kiinnitä huomiota naisen meikkiin niin pitkään, kun se pysyy luonnollisena.

3. Naisista miehen pyytäminen ulos voi tuntua samalta, kuin pitäisi hypätä benjihyppy. Paljon helpommalla pääsisi, jos vain heittäisi ehdotuksensa ilmoille - todennäköisesti mies on nimittäin vain otettu.

4. Naiset saattavat alkaa puntaroida tarkasti, voivatko he lähettää juuri nyt tekstiviestin toiselle osapuolelle. Laskutoimitukset saattavat osoittaa, että olisit ottanut muutaman kerran useammin mieheen ensin yhteyttä. Todennäköisesti se on kuitenkin silkkaa sattumaa.

5. Naiset alkavat monesti käydä kiivasta päänsisäistä arvailua siitä, millaisia aivoituksia miekkosen mielessä liikkuu. Arvailu johtaa usein ylitulkintoihin, ja kärpäsestä on vaarassa kasvaa härkänen.

6. Naiset saattavat alkaa himmailemaan ravintolassa, kun he pelkäävät miehen pitävän possuna mehevän hampurilaisaterian tilaajaa. Miekkosista on kuitenkin usein vain mukavaa, jos nainen osaa suhtautua välillä rennosti herkutteluun.

7. Naiset saattavat alkaa arvuutella, mistä kiikastaa, jos mies tahtoo viettää aikaa yksin tai omien kavereidensa kanssa. Tässä asiassa kannattaa kuitenkin luottaa tunteiden sijaan järkeensä: on pelkästään hienoa, että ihminen osaa seistä omilla jaloillaan!

Lue myös: Onko hän unelmakumppani? Merkit, joista tiedät että hänestä kannattaa pitää kiinni

Lähde: Yahoo!

Kilpailut

Uusimmat