Naiset, yksi asia on miehille tärkeämpi kuin ulkonäkö

26.07.2013 17:14 -

Cosmohispano selvitti, kuinka kauneimmat naiset eivät välttämättä tekee enemmän valloituksia kuin vähemmän viehättävät. Mikä miehiin vaikuttaa enemmän kuin kauneus? 

On olemassa väitteitä, joita pidetään yleisinä totuuksina, vaikka ne eivät välttämättä sellaisia olisi. Erityisesti ulkonäköön, ihmisuhteisiin ja seksiin liittyy ajatusrakennelmia, jotka toistuvat siitäkin huolimatta, että todellisuus saattaa olla jotain aivan muuta. 

Seuraavassa neljä syvään juurtunutta väitettä seksistä ja viehätysvoimasta, jotka eivät pidäkään paikkansa.

Miehet pitävät vaaleaveriköistä

Tutkija Viren Swamin mukaan miehet eivät pidä vaaleita naisia viehättävimpinä kuin tummia. Erään koetilanteen perusteella enemmistö miehistä lähestyi blondeja naisia, mutta se ei tarkoittanut sitä, että he olisivat enemmän viehättyneitä näiden hiusten väristä. Sen sijaan vaaleat hiukset viestivät miehille enemmän siveettömyydestä ja haavoittuneisuudesta. Swamin mielestä miehet pitävät todellisuudessa tummia viehättävimpinä, mutta hakeutuvat vaaleaverikköjen seuraan stereotyyppisen ajattelun takia.

Mustasukkaisuus on väärin

Yleisesti ajatellaan, että mustasukkaisuus on yksi suurimmista syistä avioliittojen kariutumiselle. Joidenkin terapeuttien mielestä mustasukkaisuus, tai tarkemmin epävarmuus kumppanistamme, saattaa oikein käytettynä keinona pelastaa parisuhteen tilanteessa, jossa makuuhuoneessa tunnelma on ehtinyt jo latistua.

Seksi on liikuntaa

Vuonna 2007 American Journal of Cardiology -lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan seksi voidaan määritellä fyysiseksi harjoitukseksi. Tutkimuksessa tarkkailtiin kahden ryhmän pulssia ja verenpainetta. Toinen ryhmistä paineli kuntosalille rehkimään, toinen suorittamaan seksileikkejä. Normaalin seksin harrastamisen voi tutkimuksen mukaan rinnastaa leppoisaan kävelemiseen. Tuloksista kävi lopulta ilmi, että urheileminen punttiksella oli tehokkaampaa kuin vaakamambon tanssiminen.

Kaunottarilla käy flaksi

Amerikkalaisen psykologin, Monica Mooren, mukaan seksuaalisten valloitusten määrään ei välttämättä vaikuta naisen ulkoinen kauneus. Tärkeämpää liehittelyssä on se, minkälaisia nonverbaalisia viestejä nainen lähettää kehollaan. Seurattuaan lukuisissa baareissa yli 200 naista, Moore huomasi, että ne, joilla oli eniten valloituksia, olivat kyllä viehättäviä, mutta eivät kauneimpia. Nämä naiset osasivat lähettää myös juuri oikeanlaisia viestejä vastapuolelleen.

Lähde: Cosmohispano

Kilpailut

Uusimmat