Näistä on onnellinen parisuhde tehty - Voicen lukijat kertovat

01.02.2013 19:45 - Heli Thoren

Leffailtoja, silmiin tuijottelua, suloisia kommentteja ja aistikasta seksiä. Voicen lukijat jakavat parisuhdevinkkinsä kanssasi.

Toisinaan pitkässä parisuhteessa sama naama voi alkaa kyllästyttämään, ja alkuaikojen huuma on vain etäinen muisto. Mikä silloin neuvoksi? Voicen viisaat lukijat kertovat, miten he pitävät suhteen hehkua yllä.  


"Viettämällä kahdestaan toimintapäiviä. Silloin katsomme elokuvia, pelaamme lautapelejä tai laitamme hyvää ruokaa. Pääasia, että teemme yhdessä kotona jotakin. Tämän lisäksi pyrimme järjestämään avovaimoni kanssa myös treffejä kodin ulkopuolella."

5 vuotta seurustellut Hena, 25

"Parisuhteemme hehkun kannalta olennaista on se, että hyväksymme toisemme juuri sellaisina kuin olemme. Emme yritä muuttaa toisiamme, se ei olisi rakkautta"

Tuoreessa suhteessa elävä Keiju, 30 vuotta

Käymme yhdessä ulkona syömässä. Tai menemme uimaan. Myös mökkeily kaksistaan on ihanaa.

20 vuotta saman miehen kanssa elänyt Oinas, 40

"Me flirttailemme toisillemme ja pussailemme. Parisuhteeseemme tuo sähköä myös sähäkät poliittiset keskustelumme. Pyrimme myös säännöllisesti viettämään yhteistä laatuaikaa. Silloin käymme ulkona syömässä tai elokuvissa.

Suhteen edetessä olemme ymmärtäneet myös oman ajan tärkeyden. Kun viettää omaa aikaa, niin ehtii kaivata toista. Samalla saa tärkeää omaa tilaa."

Yli viisi vuotta seurustellut Emma, 23

"Muistamme joka päivä sanoa: minä rakastan sinua. Lähettelemme myös suloisia tekstiviestejä ja pyrimme muistamme puhua toisesta positiivisesti. Toisen lähellä olo on myös hehkun kannalta tärkeätä, ja se, että uskallamme näyttää tunteemme."

Kaksi vuotta serustellut Satu, 39

"Koen, että on todella tärkeää, että voin olla mieheni edessä täysin oma itseni. Meidän molempien täytyy kestää toistemme huonot puolet, koska niitä on joka tapauksessa molemmissa riittämiin."

6 vuotta parisuhteessa elänyt Karoliina, 25


"Joka päivä pitää molempien saada toiselta hellittelyä ja huomiota. Myös seksin harrastaminen pitää ihanaa hehkua yllä."

Neljä vuotta parisuhteessa elänyt Pauliina, 21

"Olemme huomanneet, että pienen vauvan kanssa hehkun ylläpito vaatii enemmän ajatust. Onneksi meillä on omat suloiset hetkemme: muistamme katsoa toista sillä silmällä. Leikittelevät lausahdukset toiselle eivät onneksi ole vauva-arjessakaan kadonneet"

Kaksi vuotta parisuhteessa elänyt Annukka, 30

Kilpailut

Uusimmat