Nettideittailu kannattaa - verkossa toisensa tavanneet pariskunnat muita onnellisempia

04.06.2013 21:15 - Reetta Haverinen

Pitkää ja onnellista avioliittoa halajavien sinkkuihmisten kannattaa pikimmiten luoda profiili internetin deittisivustolle.

Jos vielä epäilet, ettei internetin treffipalstalta voi löytää sitä oikeaa, on sinun korkea aika pyörtää puheesi. Uuden tutkimuksen mukaan verkosta toisensa löytäneet pariskunnat ovat kaikkein onnellisimpia. Näiden parien avioliitto myös kestää suuremmalla todennäköisyydellä pidempään, kuin perinteiseen tapaan toisensa löytäneiden pariskuntien.

Chicagon yliopiston tekemään parisuhdetutkimukseen osallistui lähes 20 000 ihmistä. Osa ihmisistä oli tutustunut omaan aviopuolisoonsa netissä, ja osa yhteisten ystävien tai tuttavien välityksellä. Osallistuneilta kysyttiin useita onnellisuuteen ja parisuhteeseen liittyviä kysymyksiä. Tulokset puolsivat sitä, että onni voi löytyä kaikkein suurimmalla todennäköisyydellä netin deittipalstalta.

Tutkijoiden mukaan tämä voi johtua siitä, että kaikki verkon deittisivustoilla parveilevat ihmiset ovat taatusti motivoituneita lähtemään treffeille ja tutustumaan uusiin kasvoihin. Myös todennäköisyys tavata oma unelmapartneri on suurempi, koska profiilien joukosta näkee saman tien, kenen mielenkiinnon kohteet osuvat omien kanssa yksiin.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat