Kuva: Fotolia

Oletko jo tavannut jonkun sielunkumppaneistasi? Katso merkit

19.03.2016 20:15 - Senja Rapila

Meillä jokaisella uskotaan olevan tietynlainen ihmisryhmä, johon kuuluu erilaisia "sielunkumppaneita".

Uskotaan, että maailmassa on olemassa tietynlainen ihmisryhmä, joka tulee kanssasi toimeen välittömästi. Siihen kuuluvat ne henkilöt, joiden ajatukset ovat sinun kanssasi samalla aaltopituudella. Näitä henkilöitä voidaan kutsua myös sielunkumppaneiksi.

Saatat tunnistaa jonkun uskotuista sielunkumppaneistasi jo silloin, vaikka ette olisi koskaan puhunutkaan. Pelkkä yksi katse voi kertoa, että ymmärrätte toisianne täydellisesti.

"Sielunkumppanin" tunnistaa voimakkaasta kemiasta, yhteydestä tai tuttavallisuudesta jo heti ensimmäisellä tapaamiskerralla. Elämässä voi olla myös paljon erilaisia sielunkumppaneita; perheenjäseniä, romanttisia kumppaneita, opettajia, vihamiehiä sekä myös täysin tuntemattomia vastaantulijoita.

Sielunkumppaneiden uskotaan tulevan elämäämme silloin, kun tarvitsemme siihen eniten muutosta. Sielunkumppanin tapaamisen elämän aikana uskotaan olevan syvällinen kokemus. Oletko sinä jo tavannut jonkun sielunkumppaneistasi?

1. He ovat kokeneet elämässään samanlaisia asioita kuin sinäkin ja siten pystyvät auttamaan sinua ymmärtämään omaa tilannettasi paremmin.

2. He korostavat erilaisia persoonallisuuspiirteitäsi ja auttavat sinua muuttumaan tai kasvamaan.

3. He auttavat sinua muuttamaan heikkoutesi vahvuuksiksi.

4. He opettavat sinua säästämään energiaa ja näyttävät millaista elämä on aidan toisella puolella.

5. He auttavat sinua löytämään kärsivällisyyden, ymmärryksen sekä myötätunnon.

6. He näyttävät sinulle milloin kaipaat apua paranemisessa tai milloin sinun pitää päästää irti tietyistä tilanteista tai tunteista.

7. Voitte työskennellä ja luoda yhdessä jotain kaunista, kopitella erilaisia ideoita ja tuoda esille omia visioitanne, jotka ovat hyvin samankaltaisia.

8. He tulevat elämääsi juuri silloin, kun eniten tarvitset heitä.

Lähde: The Minds Journal

Lue myös: Miksi lapsuudenystävä pysyy rinnalla aina? Syyt listattiin

Lue myös: Mitä rakkaus on? Vastaukset saavat sydämen sulamaan

Kilpailut

Uusimmat