Oletko parisuhteessa? Älä tee näitä asioita Facebookissa

17.06.2012 13:15 -

Parisuhteen jokaista käännöstä, hetkeä tai tapahtumaa ei tarvitse jakaa sosiaalisessa mediassa. College Candy kertoo, minkälaista nettikäyttäytymistä rakastuneiden tulisi välttää.

Olet vihdoinkin parisuhteessa. Olet rakastunut ja haluat jakaa onnesi koko maailman kanssa! Mieti kuitenkin etukäteen minkälaisen kuvan itsestäsi annat, varsinkin jos olet aktiivinen sosiaalisen median kuluttaja.

Tässä rakastuneille nettikäyttäytymisen neljätoista käskyä:

Älä tukahduta rakastasi. Valitettavasti joillekin rakkaus ei ole todellista, ellei se ole mahdollisimman julkista.

Älä selosta treffejä tai paljasta jokaista yksityiskohtaa. Kaikkea ei tarvitse kertoa Instragramin, Foursquaren tai Facebookin välityksellä.

Älä jaa pussailukuvia julkisesti. Muista, että kuvaasi ei pelkästään katso ystäväsi vaan mahdollisesti myös työnantajat, kollegat sekä entiset kumppanit.

Älä tee jokaisesta profiilikuvasta yhteiskuvaa. Jos kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja olette joka kuvassa yhdessä, niin mitä se kertoo sinusta?

Älä anna rakkaasi vallata kokonaan Facebook-seinääsi. Poista muidenkin turhat kommentit tai vihjailevat kuvat. Vältyt turhalta riidalta ja mielipahalta.

Älä riitele laulunsanojen avustuksella tai statuksien välityksellä. "Now you're just somebody that I used to know" ei herätä toisessa välttämättä toivottua sympatiaa.

Älä ole Facebookissa avoimessa suhteessa. Väärinkäsityksien mahdollisuus on yksinkertaisesti liian suuri.

Älä unohda rakkaasi netissä liikkuvia sukulaisia. Vaikka omat vanhempasi eivät välttämättä ole Facebookissa muista, että rakkaasi sukulaiset ehkä ovat.

Älä salaa mitään kumppaniltasi. Sosiaalisella medialla on useassa parisuhteessa iso rooli, joten jos haluat säilyttää rauhan, niin ole tutuista ja tuntemattomista avoin ja rehellinen.

Älä kirjaudu salaa rakkaasi tilille. Se ei ole hellyttävää ja pahimmassa tapauksessa se luokitellaan rikokseksi.

Älä juhlista julkisesti merkkipäiviä, jotka eivät merkitse kenellekään muulle mitään. Harvoja kiinnostaa, että on kulunut viisi viikkoa teidän ensimmäisestä yhteisestä lounaasta.

Muuta valokuvien kuvatekstit. Jos eroatte ja välttämättä haluat pitää kuvat vielä profiilissasi, niin muuta kuvatekstit joksikin neutraalisemmaksi.

Älä unohda omaa tulevaisuutta. Eron sattuessa älä unohda, että Facebook-päivityksesi kertovat sinusta paljon eli karsi surkuttelua, ole positiivinen ja keskity tulevaan.

Lähde: College Candy

Kilpailut

Uusimmat