Kuva: Fotolia

Oletko sinkku? 4 syytä nauttia siitä

18.01.2016 19:45 - Emma Ylistalo

Sinkkuna olemisessa on monia hyviä puolia, kun vain osaat kiinnittää huomiosi niihin.

Sen sijaan, että sinkut olisivat yksinäisiä ihmisiä, he ovat useimmiten itsenäisiä, joiden onnellisuus ei ole riippuvaista muista ihmisistä. Jos olet sinkku ja sinusta joskus tuntuu, että kaikki ympärillä olevat seurustelevat, lue alla oleva lista ja muistuta itseäsi kaikista niistä hyvistä puolista, joita sinkkuudessa on.

1. Sinulla on aikaa tehdä mitä haluat

Lapsettomana sinkkuna ainoa ihminen, josta sinun täytyy huolehtia, olet sinä itse. Voit siis valita minne haluat mennä, missä haluat asua, mitä työtä tehdä tai kuinka pitkään valvoa. Jossain vaiheessa tulee luultavasti se päivä, kun sinun täytyy myös ajatella kumppaniasi tai lapsiasi. Joten nauti vapaudestasi kun vielä voit!

2. Opettele rakastamaan itseäsi

Yksi upea puoli sinkkuna olemisessa on se, että voit opetella rauhassa rakastamaan itseäsi. Se, että olet sinut itsesi kanssa on erityisen tärkeää silloin, kun yrität löytää kestävää onnea. Sinkkuna ollessasi voit miettiä, mikä saa sinut onnelliseksi. Kun tiedät mitä asioita haluat kehittää elämässäsi, sinulla on aikaa keskittyä niihin. Jos et rakasta itseäsi, teet siitä myös hankalampaa muille.

3. Tee paljon uusia ystäviä

Sinkkuna oleminen on loistavaa aikaa tehdä uusia tuttavuuksia. Kun teet asioita, joista itse nautit, olet luultavasti myös ympäristössä, jossa on samoista asioista kiinnostuneita ihmisiä. Tämä on loistava aika tavata kiinnostavia ihmisiä erilaisista taustoista ja samalla voit oppia myös uutta. Kun toisten ihmisten kanssa kohtaat ainoastaan hetken, toisista voi tulla elinikäisiä ystäviä.

4. Tämä on ainoastaan alku

Sinkkuna olemisessa on myös se loistava puoli, että edessäsi on vielä paljon ihania asioita odotettavissa. Oli se sitten matkustaminen eksoottiseen paikkaan, unelmatyöpaikassa aloittaminen tai uusi parisuhde, tämä on ainoastaan alkua. Kun et voi olla varms siitä, mitä on tulossa, edessäsi voi olla huima seikkailu!


Lue myös: Seurustelijat paljastivat: 8 asiaa, joita kaipaan sinkkuelämästä

Lähde: Family Share

Kilpailut

Uusimmat