Oletko vielä sinkku? 7 mahdollista syytä

21.05.2015 16:45 - Reija Saarinen

Syynä sinkkuuteen voi olla muun muassa liiallinen vaativuus.

Sinkkuus voi olla oma valinta, tai sitten niin sanotusti pakon sanelemaa. Joissain tapauksissa saattaakin käydä niin, että rakkautta ei toiveista huolimatta löydy. Silloin kannattaa ehkä tarkkailla omia tapojaan, sillä niilläkin saattaa olla vaikutusta. Mitkä sitten voivat olla syynä siihen, ettei omaa rakasta löydy?

1. Sinulla on lista unelmakumppanisi ominaisuuksista, joita seuraat orjallisesti. Näin potentiaalinenkin kumppaniehdokas saattaa mennä sivu suun, sillä jos häneltä puuttuu yksikin toivomasi piirre, olet heti sysäämässä häntä syrjään.

2. Sinulla on liian monta rautaa tulessa, eli pidät yhteyttä liian moniin henkilöihin yhtä aikaa. Vaikka onkin mukavaa tietää, että on haluttu, kannatta siis yrittää karsi pois ne, joista ei todellakaan ole kumppaniksi.

3. Sinua on joskus petetty ja sen vuoksi, et osaa luottaa kenenkään ja olet avoimesti sitä mieltä, että kaikki ovat pettureita. Moinen ajatusmaailma ei tee hyvää sinulla ja ennen kaikkea se estää sinua löytämästä rakkautta.

4. Jos olet laiska tekemään töitä suhteen eteen, on melko varmaa, ettei suhdetta edes synny. Kun et odota kaiken vain saapuvan tarjottimella eteesi, on suhteen saaminenkin varmempaa.

5. Sanot aina ei. Jos mies pyytää sinua ulos, ei ehdotusta kannata tyrmätä heti, vaan parasta on antaa hänelle mahdollisuus. Jos aina kieltäydyt, ei tilanteita välttämättä enää edes tule eteen.

6. Liiallinen vaativuus on myös yksi este suhteen löytämisen tiellä. Vaikka toisen kanssa haluaakin suhteen alussa viettää mahdollisimman paljon aikaa, ei toista saa tukahduttaa.

7. Jos paras ystäväsi hengaa sinun ja kumppaniehdokkaan seurassa jatkuvasti, on suhde melko hataralla pohjalla. Yhteistä aikaa tulee nimittäin olla.

Lue myös: Sinkku! Yksi harrastus on ylitse muiden, jos haluat vilkkaamman seksielämän

Lähde: Lovepanky

Kilpailut

Uusimmat