Kuva: Fotolia

Onko sinulla ihanan outo ystävä? 5 merkkiä paljastaa

01.09.2016 09:45 - Iiro Myllymäki

Kummalliselle ystävällesi ei ole ongelma hassutella julkisella paikalla ja hän saa myös sinut tajuamaan omat oudot puolesi.

Outojen asioiden tekeminen ja outojen juttujen kertominen on hauskempaa, kun sen voi tehdä jonkun hyvällä tavalla oudon ystävän kanssa. Lifehack-sivusto on listannut viisi piirrettä, joista tiedät ystäväsi olevan ihanan kummallinen tapaus.


1. Hänellä on oma tapansa tehdä asioita

Meillä kaikilla on omat kummalliset tapamme. Siinä vaiheessa, kun uskallamme näyttää nämä oudot tavat toiselle ihmiselle, tiedämme suhteen olevan tosiystävyyttä.


2. Hän ei välitä siitä, mitä muut ajattelevat

Kummallinen ystäväsi luultavasti tajuaa itsekin olevansa kummallinen. Tämä ei häntä kuitenkaan hetkauta, sillä muiden pitkät katseet ja supisevat puheet eivät häntä lannista. Jos hän tykkää tanssahdella pitkin katuja kuin musikaalissa, hän tekee niin. Jos hän haluaa seistä paikallaan rankkasateessa ja antaa sateen kastella hänet läpimäräksi, hän tekee niin. Ymmärsivät muut sitä tai eivät.


3. Hän saa sinut tajuamaan oman outoutesi

Koska rakastat ystäväsi kummallisuutta, on hyvin todennäköistä, ettet itsekään ole ihan normaalista puusta veistetty. Sinulla ja ystävälläsi on luultavasti yhteiset sisäpiirivitsinne, joita ette häpeä huudella kovaan ääneen täysissä kahviloissa ja joita muut vain eivät voi tajuta.


4. Hän ärsyttää sinua, mutta rakastat häntä silti

Joskus otat yhteen ystäväsi kanssa. Joskus hänen oudot tapansa ärsyttävät sinua. Hän on kuitenkin sinulle niin tärkeä, että riidat eivät koidu suhteenne kohtaloksi.


5. Hän hassuttelee julkisilla paikoilla

Ystäväsi ei pidättele omaa sisäistä lastaan edes julkisilla paikoilla. Tämä johtuu jo aiemmin mainitusta asenteesta, että hän vähät välittää muiden kummeksuvista katseista. Tämän ominaisuuden ansiosta hän saa sinut nauramaan hölmöilyillään kerta toisensa jälkeen.

Lue myös: Video näyttää kuinka ystävät pystyvät kommunikoimaan pelkällä katseella - näyttääkö tutulta?

Lähde: Lifehack

Kilpailut

Uusimmat