Kuva: Fotolia

Onko suhteenne kipinä kadonnut? Piristä arkeanne täsmävinkeillä

18.10.2016 22:45 - Tiina Svensk

Jokaista ihmissuhdetta tulee huoltaa, niin myös omaa parisuhdettaan.

Vaikka oma parisuhde olisikin upea, saapuu arki elämäänne vääjäämättä. Töiden ja kiireiden ei kuitenkaan kannata antaa sammuttaa välistänne kipinää. Sen sijaan voitte tietoisesti yhdessä kehittää suhdettanne ja lähentyä entisestään.

Mind Body Green -uutissivusto jakoikin kolme konkreettista keinoa, miten saatte pitkänkin parisuhteen tuntumaan kuin uudelta helposti.

1. Varaa kalenteriin suunnittelematonta aikaa

Ottakaa kalenterinne esiin ja varatkaa niihin yhteistä vapaa-aikaa. Älkää suunnitelko itsellenne treffejä tai aikatauluttako yhteisiä vapaapäiviänne. Antakaa sen sijaan yllätysten viedä teitä eteenpäin. Menkää sen mukaan, mikä teistä tuntuu hyvältä juuri siinä hetkessä.

Voitte myös viedä tavan uudelle tasolle ja varata matkan. Varatkaa itsellenne vaikkapa pidennetty viikonloppuloma, ja antakaa samalla tapaa yllättävien sattumusten viedä teitä eteenpäin - yhdessä koetut spontaanit hetket lähentävät teitä takuuvarmasti.

2. Tehkää yhteisestä ajastanne prioriteetti

Rakkauden ensihuuman keskellä yhteinen aikanne on teille molemmille kaikista tärkeintä - silloinhan ette halua nähdä mitään tai ketään muuta kuin uutta kumppanianne. Vuosiakin kestäneen yhteiselon jälkeen tilanne kuitenkin muuttuu, ja omasta rakkaasta saattaa tulla itsestään selvä osa arkea.

Toinen vinkki koskeekin yhteistä aikaanne, jota teillä on. Tehkää siitä prioriteetti samalla tapaa kuin suhteenne alkuaikoina. Laittakaa toisenne ensimmäiseksi, ja tehkää se myös selväksi toisillenne. 

3. Kokeilkaa jotain uutta yhdessä

Onko myös välisenne kemia hiipunut suhteenne edetessä? Suhteen ensihetkien kipinä pitää myös seksielämän jännittävänä ja vilkkaana - eikä tilanteen tarvitse välttämättä muuttua. Samalla tapaa kuin voitte kokeilla jotain uutta yhdessä yhteisinä vapaapäivinänne, voitte kokeilla uusia juttuja myös makuuhuoneen puolella.

Lähtekää esimerkiksi yhdessä ulos ja esittäkää, ettette tunne toisianne. Flirttailkaa toisillenne, ja muistatte varmasti pian, millaista suhteen ensihetkillä oli. Keskustelkaa uusista asioista, joita haluaisitte kokeilla yhdessä makuuhuoneen puolella, ja viekää ajatukset käytäntöön.

Lue myös: Ihastelkaa hylättyjä rakennuksia - hauskat treffi-ideat koottiin yhteen

Lähde: Mind Body Green

Kilpailut

Uusimmat