Onnellinen ja terve suhde: Pariskunnat paljastavat vinkkinsä

17.12.2014 15:45 - Reija Saarinen

Onnellinen ja tasapainoinen suhde ei vaadi suuren suuria.

Onnellinen suhde on asia, jota suurin osa varmasti tavoittelee. Hyvä uutinen on se, että sellaisen saavuttaminen ei ole mitään rakettitiedettä, vaan siihen pystyy kuka vain. Sen todistavat vinkkinsä jakaneet pariskunnat.

"Aloitamme työpäivämme aina tekstiviestillä. Sisältö vaihtelee pelkästä suukosta pidempään kirjoitukseen. Koko homman tarkoitus on kuitenkin se, että tällä tavoin kerromme toisillemme sen, että myös kiireen keskellä toinen on ajatuksissa".

"Selvitämme riitamme aina halaamalla. Luin neuvon eräästä naistenlehdestä ja päätin ottaa sen käyttöön. Aina kun toinen korottaa ääntään, tai on muuten vain kiukkuinen, halaamme ja rutistamme toisiamme. On nimittäin suunnattoman vaikeaa olla vihainen silloin, kun rakkaasi halaa sinua."

"Olemme ottaneet tavaksi sen, että vietämme vähintään tunnin päivässä ilman tv:tä. Sen ajan kulutamme jutellen ja toisiamme hyväillen. Se jos mikä on auttanut suhdettamme vahvistumaan."

"Olemme opetelleet ymmärtämään toistemme rakkauskieltä. On nimittäin selvää, että jokainen kokee asiat eri tavalla. Toinen antaa lahjoja, toinen lausuu kauniita sanoja. Kun opin sen mistä oma rakkaani saa suurimman ilon, olen pyrkinyt toteuttamaan sitä kaikin keinoin."

"Nukumme alasti joka yö. Kun olen lähellä rakastani niin, että paljaat ihomme koskettavat toisiaan, olen suunnattoman onnellinen. Siinä on turvallista ja ihanaa. Toki on myös niin, että tämä lisää seksuaalista halukkuutta, mikä taas tekee hyvää suhteelle kuin suhteelle."

Lue myös: Naiset kertovat: "Teot, joista tiedän, että mieheni rakastaa minua"

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat