Onnellisimpia naisia yhdistää 8 tapaa: Löytyvätkö sinulta?

14.03.2015 14:45 - Eeva Rajala

Muutamilla tavoilla voit tukea omaa hyvää mieltäsi.

Onnellisuus näkyy ihmisestä ulospäin, ja onnellisuutta on myös helppo jakaa ympärilleen. Huffington Post -lehti poimi hyvää mieltä käsittelevästä Theselittlewaves.com -blogista kahdeksan sellaista tapaa, jotka löytyvät äärimmäisen onnellisilta naisilta.

1. Onnellinen nainen pitää kiinni rutiineistaan

Kun tietää, mitä odottaa päivältä, yksinkertaiset ja positiivisesti yllättävät asiat tekevät päivästä iloisen. Ystävä voi yllättää sinut tulemalla samaan aikaan salille, tuntematon henkilö voi avata oven, ja lapset voivat olla valmiina jo viittä minuuttia ennen kouluun tai tarhaan lähtöä. Kun nainen tietää omat rutiininsa, hän tietää mitä odottaa realistisesti ihmisiltä.

2. Onnellinen nainen etsii hyvyyttä ympäriltään

Itsensä voi opettaa etsimään hyvyyttä ympäriltään. Näin hyvät asiat myös huomaa selkeämmin. Nainen voi huomata tuntemattoman ihmisen hymyn tai joku aloittaa keskustelun kanssasi. Kun hyvyyden etsimisestä tekee tavan, se kohottaa mielialaa. Se tekee onnelliseksi, jos sen antaa tehdä niin.

3. Onnellinen nainen on avoinna uusille asioille

Maailma on suuri ja täynnä asioita, joita kokeilla ja oppia. Kun nainen sanoo kyllä esimerkiksi uusien ruokien maistamiseen, endorfiinitasot nousevat. Sama tapahtuu, kun luet uuden kirjan tai teet ja koet jotain muuta uutta.

4. Onnellinen nainen nostaa muiden mielialaa

Onnellisuutta on helppo jakaa ympärilleen pienilläkin kehuilla. Ystävän tai työtoverin paitaa tai hiuksia voi kehua. Voi myös kehua, miten hyvä äiti toinen on tai miten huikea esitys työkaverilla oli tämän päivän palaverissa. Onnelinen ihminen kiinnittää herkemmun huomiota hyviin asioihin muissa ihmisissä.

5. Onnellinen nainen ottaa vastuun tekemisistään

Kaikilla tulee repsahduksia esimerkiksi ruokavaliossa tai treenissä. Kun omien tekojen kautta syntyvät huonot kokemukset yhdistää omaan huonoon suunnitteluun, tilanne ei tunnu niin pahalta. Kun yhdistää huonon ulosannin omaan ärtyisyyteen, on helpompi käsitellä tilannetta. Jos nainen ottaa vastuun tekemisistään, voi tilanteita saada muutettua helpommin.

6. Onnellinen nainen muistaa, että mikään ei kestä ikuisesti

Tätä mantraa kannattaa toistaa etenkin huonoina aikoina, kun mikään ei tunnu toimivan. Mikään ei kestä ikuisesti. Lisäksi hyvinä aikoina mantra saa hyvät hetket tuntumaan vieläkin paremmilta.

7. Onnellinen nainen ei odota täydellisyyttä

Onnellinenkin nainen kokee elämänsä aikana huonoja ja surullisia hetkiä. Jokaisella on kamalia päiviä. Näiden päivien aikana auttaa se ajatus, että onnellisella naisella on paljon sellaisia tapoja, joihin voi tukeutua ja joiden kautta onnellisuus löytyy jälleen.

8. Onnellinen nainen ympäröi itsensä onnellisilla ihmisillä

Ympäröivä lähipiiri kannattaa valita viisaasti. Sanotaan, että ihminen on keskiarvo niistä viidestä ihmisestä, joiden kanssa viettää eniten aikaansa.


Lue myös: Tunnetko olosi alakuloiseksi? Löydä tie iloon näiden neuvojen avulla.

Lähde: Huffington Post, These Little Waves

Kilpailut

Uusimmat