Kuva: Fotolia

Pariskunta ollut yhdessä 84 vuotta - mies paljastaa pitkän parisuhteen salaisuuden

14.06.2016 16:15 - Emma Ylistalo

Pariskunnan tarina alkoi, kun Thomas iski silmänsä Ireneen ollessaan 9-vuotias.

Thomas Howard kertoi, että kun hän pikkupoikana näki Irenen ensimmäisen kerran, hän tiesi, että halusi viettää loppuelämänsä hänen kanssaan. 

- Olin ainostaan yhdeksän ja kun näin Irenen ensimmäisen kerran ajattelin "kuinka ihana tyttö, hän tulee olemaan minun tyttöni" ja kiintymykseni häneen kasvoi siitä lähtien, Thomas kertoi Mirror-sivustolle. 

Teineinä he viettivät paljon aikaa yhdessä tehden kävelyitä puistossa ja käyden yhdessä elokuvissa. Lopulta he viettivät yhdessä oikeastaan kaiken ajan, jonka he olivat hereillä.

Vuonna 1941 pari joutui kuitenkin erilleen, kun silloin 19-vuotias Thomas sotaan. Thomas kuitenkin palasi sodasta ja pari sai taas olla yhdessä. Pariskunta muutti yhteen vuonna 1945 ja tänä vuonna he juhlivat 70-vuotishääpäiväänsä.

Thomas kertoi, että kaksi asiaa on pitänyt heidät yhdessä niin hyvinä kuin huonoina aikoina.

- Kun olin poika, minut opetettiin kunnioittamaan naisia ja jos näin naisen tai yhden opettajistani kadulla, otin automaattisesti hatun pois päästä, muuten olisi joutunut vaikeuksiin. Olen aina kunnioittanut Ireneä, hän on ollut turvani. Olen saattanut olla väärässä joskus ja niin on hänkin, mutta sovimme aina päivän loppuun mennessä.

Kunnioituksen ja hyvin tapojen lisäksi Thomas kertoo, että hänen rakkautensa 93-vuotiaaseen vaimoonsa on jotain, mitä hän tulee aina vaalimaan.

- Olemme edelleen rakastuneita kaikkien vuosien jälkeen. Minulla on edelleen hänet ja olen ylpeä hänestä. Jos olisin tarpeeksi onnekas tekemään kaiken uudestaan, veisin saman naisen vihille joka kerta.

(kuva: YouTube/CavendishPressAgency)

Lähde: Good Housekeeping

Lue myös: Yhdeksänkymppisille järjestettiin sokkotreffit - kuva iloisesta parista leviää netissä, katso

Kilpailut

Uusimmat