Parisuhteessa on 5 kulmakiveä - löytyvätkö ne sinun liitostasi?

13.12.2014 16:15 - Heli Thoren

Kumppanit kaipaavat toisiltaan yksinkertaisia asioita. Toisinaan ne on kuitenkin tärkeää palauttaa mieleen.

Hyvä parisuhde koostuu kulmakivistä, jotka tarvitaan, jotta rakkaus voi hyvin. Familyshare-sivusto listasi 5 asiaa, jotka jokainen kumppaniltaan haluaa:

1. Kiinnostusta

Harva mies innostuu korkokenkien shoppailusta, eikä naisia aina kiinnosta lähteä mukaan lätkämatsiin. Tärkeää on kuitenkin olla kiinnostunut toisen maailmasta ja osoittaa se myös toiselle. Eläkää omaa elämäänne, mutta muistakaa jakaa myös yhteinen maailma, jossa teille molemmille on oma paikka.

2. Seksiä

Vaikka voisi ajatella, että muut asiat ovat tärkeämpiä, on seksi olennainen osa parisuhdetta. Jotta liitto säilyy intiiminä, on seksuaalisuus tärkeä osa sitä. Seksielämää on tärkeää vaalia, jotta se säilyy elinvoimaisena.

3. Ihailua

Jos toisesta tulee itsestäänselvyys, se ei takuulla ylläpidä hyvää suhdetta. Se, että toinen ymmärtää olevansa onnenpekka saadessaan pitää rakkaan rinnallaan, on tärkeää. Ihailkaa toisianne - se tekee hyvää.

4. Apua

Pitäkää yhdessä arjestanne huolta. Jakakaa vastuut niin, ettei kumpikaan uuvu ja olkaa toistenne apuna arjessa. Näin kumpikaan ei rasitu velvollisuuksien alla.

5. Puoleensavetävän kumppanin

Vaikka olisitte olleet pitkäänkin yhdessä, huulikiillon lisääminen saunan jälkeen ei ole liitoittelua. Se, että kumpikin pitää itsestään ja ulkonäöstään huolta on paitsi itsen kuin myös kumppanin arvostamista.


Muistathan myös nämä? Liitto säilyy virkeänä uteliaisuudella ja neljälle muulla asialla.


Lähde: Familyshare.com

Kilpailut

Uusimmat