Kuva: Fotolia

Pettääkö hän sinua henkisesti? Katso merkit

24.03.2016 18:15 - Senja Rapila

Pettäminen ei ole välttämättä aina fyysistä.

Jos parisuhde alkaa näyttää rakoilun merkkejä, kannattaa miettiä mistä on kyse. Kyse ei ole välttämättä fyysisestä pettämisestä, mutta se voi olla pettämistä silti. Pettämistä voi olla nimittäin monenlaista.

1. Hän juttelee jatkuvasti jonkun muun kanssa

Hymyileekö hän jatkuvasti puhelimelleen? Vaikuttaako hän siltä, että hän olisi jälleen 15-vuotias ja ihastunut ensimmäistä kertaa? 

Jos huomaat merkkejä siitä, että hän tuntuu olevan siinä legendaarisessa suhteen alkuhumussa jutellessaan uudelle tai vanhalle ystävälleen, kannattaa kiinnittää asiaan enemmän huomiota.

2. Hän flirttailee avoimesti muiden kanssa

Useat persoonat ovat vain todella flirttejä, mutta liika on aina liikaa. Jos kumppanisi flirttailee jatkuvasti muiden kanssa myös silloin kun sinä olet läsnä, kannattaa asia ottaa puheeksi. Flirtti ei ole välttämättä yhtä viatonta kuin mitä uskot sen olevan. 

3. Ystäväsi tuntevat olonsa vaivaantuneiksi hänen seurassaan

Tämä johtuu siis siitä, jos kumppanisi flirttailee myös heille. Varmasti jokainen meistä tietää sellaisen henkilön, joka seurustelee, mutta silti vokottelee avoimesti kumppaninsa hyvännäköistä ystävää ja naamioi sen vain viattomaksi jutusteluksi.

4. Hänen ystävänsä eivät tiedä seurustelustanne

Jos hän ei puhu koskaan sinusta, eivät hänen ystävänsäkään tule välttämättä koskaan tietämään seurustelustanne. Jos huomaat yllättyneitä ilmeitä hänen ystäväpiirissään kun puhut yhteisestä lomamatkastanne, kannattaa ottaa asia puheeksi. 

5. Hän tutustuu pääsääntöisesti vain itseään kiinnostaviin ihmisiin

Jos kumppanisi tapaa aina vain itseään seksuaalisessa mielessä kiinnostavia ja viehättäviä ihmisiä, kannattaa kuunnella aivojen hälytyskelloja. Tässä tapauksessa kannattaa myös kiinnittää huomiota siihen, flirttaileeko kumppani avoimesti sosiaalisessa mediassa näiden henkilöiden kanssa.

6. Hän ei enää pidä yhteyttä yhtä paljon kuin ennen

On ymmärrettävää, että jossain vaiheessa parisuhteen alkuhuuma hiipuu ja yhteydenpito ei ole välttämättä enää yhtä innokasta. Jos kuitenkin huomaat yhtäkkiä jutunaiheiden hiipuvan, on syytä huolestua. Tekstaako kumppanisi aiemmin sinulle kertomansa asiat ja tekemiset jollekin muulle? 

7. Hänen Facebook-seinänsä on täynnä flirttiä

Jos kumppanisi some on täynnä avointa flirttiä ulkopuolisilta ihmisiltä, eikä hän tunnu välittävän asiasta tippaakaan, kannattaa ottaa asia lähempään tarkasteluun. Jos hän vastaa ulkopuolisten flirttiin avoimesti vinkkihymiöillä eikä puhu sinulle asiasta, onko hänellä jotain salattavaa?

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: "Olen tekstaillut eksäni kanssa": Asiat, joita naiset ovat salailleet kumppaniltaan

Lue myös: Lue tarinat kammottavilta treffeiltä: "Perhe istui viereisessä pöydässä"

Kilpailut

Uusimmat