Pidä suhteen liekki elossa - alkuhuumaa voi pidentää helpoilla keinoilla

08.11.2014 15:00 - Susanna Karttunen

Alun innostuksen hälvetessä moni pelkää, ettei sitä saa enää takaisin. Kiihkon pystyy kuitenkin pitämään yllä kätevien vinkkien avulla.

Uuden suhteen alussa ensimmäiset kuukaudet ovat useilla onnellisilla pareilla täynnä kiihkoa. Silloin kaikki tuntuu vielä uudelta ja innostavalta. Cosmopolitanin kokoamien vinkkien avulla saat perhoset liihottamaan vatsassasi kuukausienkin jälkeen.

1. Haasta omat uskomuksesi

Tutkimuksien ja kavereiden liittojen perusteella moni uskoo, että suhteen alkuhuuma alkaa hävitä parin ollessa kauemmin yhdessä. Opi kuitenkin ymmärtämään, ettei sen tarvitse tapahtua sinulle.

2. Ymmärrä, että intohimon eteen pitää tehdä työtä

On ymmärrettävää, ettei suhteenne liekki roihua yhtä palavana, kun olette olleet yhdessä kauemmin. Aluksi kaikki on uutta ja siksi niin innostavaa. Jotta huuma jatkuisi, täytyy liekin ylläpitämiseksi tehdä töitä. Kokeilkaa esimerkiksi makuuhuoneessa uusia asioita.

3. Kokeile jotain uutta myös makuuhuoneen ulkopuolella

Tylsistytte helposti, jos vietätte joka illan tehden samoja asioita. Pitäkää treffi-iltoja ja kokeilkaa yhdessä uusia harrastuksia. Uusien asioiden tekeminen tuo takaisin innostuksen, jotta teillä oli suhteen alussa.

4. Vältä tapoja, jotka ärsyttävät kultaasi

Jos kumppanisi on usein huomauttanut ärsyttävästä tavastasi nalkuttaa hänelle, kokeile olla tekemättä sitä viikkoon. Älä myöskään pelkää vihjata hänelle hänen tavastaan, joka tuntuu sinusta kurjalta.

5. Tee kodistasi seksikäs

Pidä huoli, että kodissanne on edes yksi huone, joka on kaunis ja tunnelmallinen. Sinne mennessänne tiedätte, että on aika romantiikalle.

Aiempaan artikkeliimme on listattu asioita, joista tiedät kultasi olevan sinulle se oikea.

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat