Pipo päähän ja t-paita ylle: Vaatteet, joita miehet pitävät seksikkäinä

25.03.2015 16:15 - Reija Saarinen

Miesten mielestä esimerkiksi pipo on asuste, jota naisten tulisi pitää useamminkin.

Naisilla ja miehillä saattaa olla hieman erilaiset käsitykset siitä, mikä on seksikästä. Toki tämä tuskin tulee suuren suurena yllätyksenä. Alla muutamia sellaisia vaatteita, jotka ovat miesten mieleen.

1. Farkut ja t-paita

Tämä aina trendikäs ja rento asu on miesten mielestä suunnattoman seksikäs. Syy saattaa olla siitä, että se on hieman naapurintyttömäinen ja viaton.

2. Kauluspaita

Kauluspaita on asiallinen ja näyttävä. Se myös herättää miesten halut. Syy lienee siinä, että se päästää alaosan oikeuksiinsa ja jättää myös sopivasti arvailujen varaan.

3. Treenivaatteet

Treenivaatteet vetoavat miehiin. Ne paljastavat kivasti vartalon muotoja tiukkuutensa vuoksi. Sen lisäksi ne kertovat, että niiden kantaja on sporttinen. Kannattaa siis kokeilla juoksutrikoita, shortseja, toppeja ja polvisukkia. 

4. Poolopaita

Poolopaita on yllättävää kyllä miesten mieleen. Se on suloinen ja söpö sekä antaa kantajastaan hieman mysteerisen kuvan.

5. Pipo

Moni nainen käyttää pipoa silloin, kun hiukset ovat pesemättömät. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että sellainen kannattaa vetää päähän muulloinkin - ainkin, jos haluaa hurmata kaksilahkeiset. Pipot ovat miesten mieleen, sillä ne luovat heidän mukaan todella söpön ja suloisen vaikutelman.

Lue myös: Ostatko käytettyjä vaatteita? Vinkit, joilla et tee huteja

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat