Kuva: Fotolia

Rakkauselämäsi tulevaisuus paljastuu kämmeniesi viivoista - katso

04.01.2016 13:45 - Senni Loikala

Laita kätesi yhteen, ja katso ohjekuvan avulla, mitä rakkausviivasi kertovat ihmissuhteistasi.

Tutkimalla käsiäsi saat tietää paljon ihmissuhteistasi ja rakkauselämästäsi. Molemmista kämmenistäsi löytyy näitä asioita määräävä viiva, ja kun laitat kätesi yhteen, saat tietää tuloksesi viivojen linjasta.

Laita ensin kätesi yhteen niin, että pikkurillisi ja kämmenesi sisäreunat ovat samassa linjassa. Tällöin molemmissa käsissäsi olevat viivat joko yhdistyvät, oikeanpuoleisen käden viiva on vasemmanpuoleista alempana, tai toisinpäin.

Katso alta kuva siitä, mitä viivoja sinun tulee käsistäsi tulkita.

(kuva: Fotolia)

Tulokset

Viivat ovat samassa linjassa = Olet persoonallisuudeltasi rauhallinen, ja hoivaviettisi on erinomainen. Sinusta tulee rakastava vanhempi. Muutoksista et juuri pidä.

Vasemman kämmenen viiva on ylempänä kuin oikean käden viiva = Olet määrätietoinen ja itsenäinen ihminen, joka rakastaa haasteita. Et tarvitse kumppania ollaksesi eheä, ja sinuun vetoavat vain aidot tunteet.

Oikean kämmenen viiva on ylempänä kuin vasemman käden viiva = Olet intohimoinen ja upea rakastaja, joka vetää syvällisiä ja henkisesti monipuolisia ihmisiä puoleensa. Et välitä, mitä muut ajattelevat sinusta. Vapaus on sinulle kaiken perusta.


Uutisoimme aiemmin, mitä M-kirjaimen muoto kämmenen viivoissa tarkoittaa. Pääset kiinnostusta herättäneeseen artikkeliin tästä.

Lähde: Higher Perspectives

Kilpailut

Uusimmat