Seksiä tihkuvat pitsipöksyt

08.02.2014 12:15 - Rea Tallgren

Rea Haverinen on Voicen uutistoimittaja ja kolumnisti, joka kirjoittaa kolumneissaan ihmissuhteista ja -suhteettomuudesta ja niiden lieveilmiöistä.

Jos luulit otsikon perusteella, että tämä kolumni kertoo suunnattoman eroottisista alusvaatteista, joita käytän aina arkisin, olit väärässä. Sen sijaan tämä kolumni kertoo siitä, kun seksikkäiden alusvaatteiden käyttöön ei ole tarvetta.

Itse havahduin eräs aamu siihen, että seisoin peilin edessä ryhti lytyssä, maha roikkuen, isoissa mummoalushousuissa. Jalkani olivat niin valkoiset, että kaikki mustelmat ja suonet näkyivät läpi. Varpaankynnet olivat vähän miten sattuu, koska pedikyyrille ei ole pitkään aikaan ollut tarvetta.

Joku olisi saattanut ruveta itkemään nähdessään peilistä tuijottavan näyn. Minä sen sijaan repesin nauramaan - täysin spontaanisti ja aidosti - omalle peilikuvalleni.

Se, miltä näytän seurustellessani tai deittaillessani, on totaalisen kaukana siitä, miltä näytän, kun olen täysin yksin. Minulla ei ole mitään syytä pukeutua seksikkäisiin ja usein hieman epämiellyttäviin alusvaatteisiin, sillä niitä ei näe minun lisäkseni kukaan muu kuin mopsini.

Ei ole syytä tekoruskettaa reisiäni tai öljytä niitä kiiltävän kauniiksi ennen illallista, sillä illallisellakin käyn vain ystävien kesken ja ainoa, joka minut riisuu ja kaataa illalla sänkyyn olen minä itse. Intiimipaikkojen ajeleminen ja vastaavat toimenpiteet ovat monesti myös hieman retuperällä jos ainoa äksöni makuuhuoneen puolella on se, kun mopsi piereskelee.

Sinkkuudessa ja pitkissä parisuhteissa on tässä asiassa yllättävän paljon yhteistä. Pitkän parisuhteen aikana kumppanille tulevat varmasti tutuksi myös ne mummokalsarit, eikä brasilialainen vahaus voi vuosikausien ajan olla aina virheettömässä kunnossa. Kenties pitkässäkin parisuhteessa omaan ulkonäköön tulee panostettua kun edessä on kiihkeät treffit, eli esimerkiksi laatuaikaa tai viikonloppu hotellissa oman kullan kanssa.

Ennen kuin joku hermostuu, haluan korostaa, etten usko, että omasta ulkonäöstään tulisi pitää huolta vain miellyttääkseen muita. Itse huomaan kuitenkin, että niin kauan kun kukaan ei ole näkemässä minua esimerkiksi alasti, ei ulkonäölläni ole niin väliä. Kun minun ei tarvitse tai en halua olla seksikäs kenenkään edessä, en osaa piirrettä edes kaivata. Kun olen yksin, on tärkeintä se, että kehoni toimii - ei se, miltä se näyttää.

Palaan vielä mummokalsareihin hauskan esimerkin välityksellä. Itse olen jo niin tuudittautunut sinkkuuteen, etten mieti alusvaatteideni ulkonäköä hetkenkään vertaa paitsi kenties treffeille mennessäni. Hiljattain sain kuitenkin huomata, että tietynlainen harkinta kannattaisi ehkä alusvaateasioissakin.

Sain nimittäin niin pahan selkäkrampin kesken työpäivän, että jouduin lähtemään saman tien hierojalle. Kyseessä oli toki mieshieroja. Ja minulla oli toki päällä jo yläasteella ostetut Snoopy-rintaliivit.

Se, ystävät, ei ollut mieltäylentävä kokemus.

Aikaisemmat Suhteettomuuskolumnit voit lukea tästä.

Kilpailut

Uusimmat