Sinkkunainen, löydä mies kaupasta - ostoskori paljastaa ketä lähestyä

28.11.2012 20:45 - Heli Thoren

Löytyykö miehen kauppakärrystä hedelmiä ja vihanneksia? Tutkimus kertoo, mitä se merkitsee.

Se, mitä mies kerää kaupan hyllyiltä koriinsa, kertoo hänestä enemmän kuin arvaatkaan. Match.com tyypitti miehet ostoksien mukaan. Näin sinkkunaiset tietävät, keitä uroita kannattaa hyllyjen välissä lähestyä:

1. Omenia, ananasta, viikunoita ja frisée-salaattia

Katso häntä, hymyile ystävällisesti ja poistu paikalta. Hedelmiä ja vihanneksia kärryynsä haaliva mies on hyvin todennäköisesti varattu. Mies raahaa tyttöystävänsä listaamia terveellisiä herkkuja kullalleen.

2. Jättimuropaketteja ja säästövessapaperia

Mies on hyvin todennäköisesti perheellinen. Jatka murohyllyltä eteenpäin, vapaampien kohteiden pariin.

3. Pakastepizzaa, valmishampurilaisia ja oluttölkkejä

Uros on todennäköisesti vapaa. Ruokavalinnat eivät silti puhu hänen puolestaan. Mies vaikuttaa saamattomalta ajelehtijalta. Jos haluat olla hänen pelastava (lue: kokkaava) enkelinsä, paikka on varmasti vapaa.

4. Grillattu kana ja valmiiksi pestyä salaattia pussissa

Tällä miehellä on oma elämä hyvin hallussa. Hän pitää itsestään ja elämästään, mutta saattaisi kaivata kumppanin, kenen kanssa kokkailla ihania illallisia. Tässä komistuksessa on potentiaalia.

5. Hienoja ranskalaisia juustoa ja artisokan sydämiä

Jos näitä korissaan kantava mies lähestyy sinua patonkihyllyn edessä kysellen hyviä leipäsuosituksia, vastaa auliisti. Tässä huolellisessa nautiskelijassa saattaa piillä todellinen unelmien poikamies. Yritä leipäsuosituksen lisäksi sujauttaa hänelle myös puhelinnumerosi.

Lähde: Match.com

Kilpailut

Uusimmat