Suosittu deittiasiantuntija neuvoo: 3 vinkkiä, joilla saat miehen kuin miehen rakastumaan itseesi

13.03.2014 07:45 - Rea Tallgren

Michael Fiore on amerikkalainen deittailuguru, joka oli ajatellut olevansa sinkku pelimies loppuikänsä, kunnes eräs nainen vei häneltä jalat alta. Nyt hän luettelee kolme kohtaa, joilla jokainen nainen voi tehdä haaveidensa kohteelle saman.

Michael Fiore on deittiasiantuntija, joka on kirjoittanut aiheesta kirjan ja jota amerikkalaismedia käyttää usein asiantuntijana rakkausasioista puhuttaessa. Nyt mies luettelee videolla kolme sellaista asiaa, joilla jokainen nainen saa itselleen miehen - ja saa miehen itseasiassa rakastumaan itseensä "jalat alta" tyyliin.

- Näillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, miltä näytät, mitä kokoa olet, millaiset rinnat sinulla on tai minkään ulkoisen ominaisuuden kanssa muutenkaan, Fiore sanoo videolla.

Mies pohjaa kokemuksensa siihen, miten hänen tuleva vaimonsa hurmasi hänet.

- Olin ajatellut olevani sinkku ja deittailevani ikuisesti, ja olin tyytyväinen siihen. Sitten, yhtäkkiä, tapasin hänet, ja jotain muuttui. Hän oli erilainen, ja hän teki kolme asiaa eri tavalla kuin kukaan aikaisempi nainen, jonka olin kohdannut, Fiore selittää.

Koska Fiore rakastui vaimoonsa vasten kaikkia todennäköisyyksiä päätä pahkaa, on hän päättänyt jakaa ne kolme asiaa myös muille rakkautta janoaville. Hän luettelee ne tuoreella videolla.

Fioren mukaan kolme asiaa, joilla nainen saa miehen rakastumaan itseensä ovat:

1. Sinun pitää tehdä miehelle selväksi, että et tarvitse häntä. Jos vaikutat siltä, että tarvitset häntä, ei mies halua sinua. Jos taas rakastat itseäsi ja tiedät, että pärjäät yksinkin, myös mies viehättyy sinusta.

2. Ole rauhallinen. Mies ei kaipaa draamaa. Mies haluaa tuntea olonsa kotoisaksi. Tuolloin mies alkaa yhtäkkiä nähdä tulevaisuuden kanssasi.

3. Sinun täytyy saada mies jahtaamaan sinua. Älä anna uhkavaatimuksia, vaan anna miehen luulla, että hän valitsee sinut ja että hänen täytyy nähdä vaivaa saadakseen sinut. Käyttäydy, kuin olisit maailman paras nainen - ja usko siihen - ja yhtäkkiä mieskin uskoo sen.

Videon, jolla mies antaa ohjeensa, voit katsoa tästä.

Lähde: Capture Him

Kilpailut

Uusimmat