Syyt, joiden vuoksi tatuoitu nainen on loistava tyttöystävä

16.06.2015 13:15 - Eeva Rajala

Tatuoinnit jakavat mielipiteitä edelleen rajusti, vaikka ne ovatkin nykyään hyväksytympiä kuin ennen.

Sen lisäksi, että tatuoinnit ovat yleensä mahtavan näköisiä, löytyy liuta muita syitä, joiden vuoksi tatuoitu nainen on hyvää tyttöystävämateriaalia. Tattoodo-sivusto on listannut syitä, joiden vuoksi kannattaisi hankkia tatuoitu tyttöystävä.

Tatuointi yhdistää

Kaksikko voi tatuointien vuoksi löytää vahvan yhteyden toisiinsa. Tatuoinneista keskusteleminen, niiden ihailu ja uuden tatuoinnin suunnittelu voivat olla yhteistä laatuaikaa. Lisäksi tatuointien ottamisesta ei välttämättä tule riitaa, kun kummallakin on jo mustetta iholla.

Kumppani sietää kipua

Nainen näyttää tatuoinneillaan, ettei hän ole mikään nynny. Nainen ei välttämättä myöskään pelkää pientä kipua. Lisäksi hän voi olla valmis muuhunkin "villiin" ja ottaa todennäköisesti positiivisesti vastaan haasteen kuin haasteen.

Nainen ei ole kitupiikki

Nainen osaa päättää, mihin rahansa käyttää, eikä miehen tarvitse pelätä, että nainen kinuisi häneltä rahaa tatuointeihin.

Naisella on luovuutta

Tatuoidut naiset ovat taiteellisia, olkoon taiteellisuus sitten piirtämistä, ideointia, pukeutumista, musisointia tai pelkästään musiikin kuuntelemista. Nainen pitää kaikesta esteettisestä.

Myös tatuoitu nainen haluaa sitoutua

Tyttö- tai poikaystävän vanhemmat voivat asennoitua tiukemmin tatuointeihin, mutta heille kannattaa antaa aikaa tatuointien sulatteluun. Lopulta vanhemmat saattavat huomata, että nainen on maailman ihanin, että isä ja äiti saattavat alkaa harkita ensimmäisen tatuointinsa ottamista.

Tatuoitu nainen on täynnä seksiä

Tutkimustulosten mukaan naiset, joilla on tatuointeja tai esimerkiksi lävistyksiä, ovat seksuaalisesti aktiivisimpia kuin muut. Heitä myös pidetään seksikkäimpinä.


Lue myös: Yleisimmät tatuoinnit listattiin - onko sinulla jokin niistä?

Lähde: TattooDo

Kilpailut

Uusimmat