Tärkeät rakkausfaktat, jotka jokaisen kannattaa sisäistää

14.11.2014 09:03 - Reija Saarinen

Rakkaus on ihmeellinen asia, johon liittyy paljon ymmärrettäviä seikkoja.

Rakkaus on ihana asia, jota jokainen kaipaa. Se on pelottavaa ja samalla ihanaa. Mutta todellisuudessa se antaa suunnattoman paljon, joten siksi onkin hyvä muistaa muutama tärkeä rakkausfakta.

1. Rakkaasi kyllä näyttää sinulle rakkautensa

Jos toinen on tosissaan sinun kanssasi, sinulla ei varmasti ole siitä epäilystäkään, sillä hän varmasti tekee sen sinulle selväksi.

2. Seksin harrastaminen ei tee sinusta tunteetonta

Seksiä voi harrastaa myös satunnaisesti, jos itse niin haluaa. Se ei tee kenestäkään hutsua tai playeria. Tärkeintä on kuitenkin toimia niin kuin tuntuu itsestä parhaalta.

3. Joskus rakkaus ei vain riitä

On pelottava tosi asia, että joskus rakkaus pelkästään ei vain riitä. Silloin on pakko antaa toisen mennä, vaikka se sattuukin.

4. Yksin oleminen on normaalia

Jokainen meistä on yksin aina silloin tällöin. Se on täysin normaalia. Opettele siis elämään yksin ja nauttimaan siitä.

5. Älä koskaan hylkää ystäviä rakkauden takia

Ystävien hylkääminen uuden kumppanin takia on teko, joka ei kannata. Ystävät ovat nimittäin niitä, jotka ovat vierelläsi myös eron hetkellä.

6. Rakkaus tarkoittaa haavoittuvuutta

On pelottavaa mutta totta, että rakkaus tekee meistä haavoittuvia. Rakkaus voi satuttaa, mutta se riski kannattaa ottaa. Ilman mukaan hyppäämistä saattaa nimittäin jäädä kokematta jotain todella ihanaa.

7. Yksinolo on parempi, kuin huono suhde

Jokaisen on parempi olla yksin kuin huonossa parisuhteessa. Yksinäisyys saattaa olla ikävää, mutta siltikään ei kannata jäädä suhteeseen, missä olo on surkea.

8. Älä tee kumppanistasi koko elämääsi

Rakkaus on ihanaa ja varsinkin alkuvaiheessa oman kullan kanssa haluaa vietää kaiken aikansa. On kuitenkin hyvä muistaa, että molemmilla tulee olla myös oma elämä.

9. Olet rakkauden arvoinen

Tärkein ohje rakkaudesta on se, että sinä olet rakkauden arvoinen. Ota siis rakkaus vastaan ja ole onnellinen, olet sen ansainnut.

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat