Terve parisuhde koostuu neljästä elementistä

20.08.2014 20:15 - Reija Saarinen

Parisuhde koostuu muutamista hyvin tärkeistä elementeistä.  

Parisuhteita on monenlaisia, aivan kuten meitä ihmisiäkin. On kuitenkin olemassa muutamia seikkoja, joista tuntee terveen suhteen.

1. Kommunikoitte paljon

Kun parisuhteessa kommunikoidaan runsaasti, opitaan siinä myös tuntemaan kumppani hyvin. Tämä on suhteessa suunnattoman tärkeää, sillä miten voi tietää toisen haaveista ja toiveista, jos niistä ei puhuta. Antakaa siis itsellenne aikaa keskusteluihin myös pitkässä suhteessa. Se jos mikä pitää suhteen kunnossa, sillä kaikesta on voitava puhua.

2. Seksielämä sujuu

Seksi on suunnattoman suuressa roolissa terveessä suhteessa. Kun seksi sujuu, on muukin yhteiselo yleensä rennompaa. Hellyys, halailu ja seksi sitovat yhteen ja saavat tuntemaan suurta rakkautta.

3. Nauratte yhdessä

Jos kumppanit saavat toinen toisensa nauramaan, on suhde hyvällä pohjalla. Terveessä suhteessa huumorilla on tilaa. Hullut vitsit kertovat nimittäin siitä, että todellakin ymmärrätte toisianne.

4. Annatte toisillenne tilaa

Terveessä suhteessa molemmilla on vapautta. On tärkeää, että molemmat saavat harrastaa omia juttujaan sekä tavata omia kavereitaan. Luottamus ja oman tilan antaminen ovat suurimmat merkit terveestä suhteesta.

Onko aika lopettaa suhde? 10 paljastavaa merkkiä voit katsoa täältä.

Lähde: Boldsky

Kilpailut

Uusimmat