Kuva: Fotolia

Tytön muistilappu sulattaa sydämen - kirjoitti ylös isän opit

22.05.2016 18:15 - Emma Ylistalo

Erään isän opit ovat menneet erityisen hyvin perille, sillä perheen äiti löysi pienen muistilapun, johon tytär oli kirjoittanut ne ylös.

Vanhemmat haluavat usein opettaa lapsilleen tärkeimmät asiat elämästä. Harvoin voi kuitenkaan olla varma, ovatko kaikki opit menneet perille ja usein ei auta kuin toivoa parasta. 

Imgur-käyttäjä IoanaHall on osoittanut julkaisemallaan kuvalla, että ainakin hänen oppinsa ovat jääneet lapsen mieleen. Hänen vaimonsa nimittäin löysi tyttären repusta lapun, johon tytär oli kirjoittanut muistiin tärkeitä asioita.

"Joka aamu tiputan tyttäreni kouluun. Kun hän poistuu autosta, sanon hänelle joka aamu samat asiat." Mies kirjoitti Imgurissa jakamansa kuvan yhteyteen. Hän tajusi, että hänen tyttärensä oli kirjoittanut juurikin nuo samaiset opit ylös itselleen muistutukseksi. 

"Isä sanoo:
Ole ahkera.
Hymyile:
Pysy outona.
Ole kiltti.
Tee päivästä hyvä.
Äläkä unohda...
Olet mahtava!" luki tytön muistilapussa. 

"Vaikka hän onkin vasta 8-vuotias, olemme puhuneet kaikista noista niin, että hän tietää tasan, mitä niillä tarkoitan." ylpeä isä kirjoitti. Tämän lisäksi hän avasi tekstissään joitain ajatuksia näiden lauseiden takaa, kuten sen, miten tekee jokaisesta päivästä hyvän.

"Sinulla on voima vaikuttaa, kuinka lähestyt jokaista päivää. Vaikka tulee olemaan myös huonoja päiviä, älä jää kiinni negatiivisuuteen. Itse asiassa, unohda se kokonaan. Keskity positiiviseen ja sinulla on hyvä päivä, jokaisena päivänä."

Katso alta isän jakama kuva. 

Lue myös: Perhe adoptoi tyttären salaa - sukulaisten reaktiot liikuttavat

Lähde: Good Housekeeping

Kilpailut

Uusimmat