Kuva: Fotolia

Uskovaisen isän kirje tyttärelle leviää netissä - ei kestänyt tummaihoista poikaystävää

22.02.2016 14:45 - Senni Loikala

Nuori nainen Stephanie Hicks julkaisi Twitterissä otteita karusta kirjeestä, jonka hän oli saanut isältään.

Tämä ei ole helppoa, mutta et sinäkään ole tehnyt tätä helpoksi. Viime vuosien aikana olet alkanut kääntämään kaiken sen päinvastaiseksi, mitä olemme yrittäneet iskostaa sinuun lapsuudessasi.

Et ole lähellekään sellainen tytär, jonka ajattelin sinun olevan tähän mennessä, ja olen syvästi särkenyt sydämeni.

Kohtelet molempia meistä halveksuvasti. Olet käyttänyt meitä rahallisesti hyväksesi, samalla kun olet kohdellut meitä epäkunnioittavaksi kaikin mahdollisin tavoin. Pukeudut kuin huora, ja mökötät, kun otamme sinut mukaan kirkkoon. Et arvosta korkeaa moraalia, ja olet kadottanut kaiken oikeamielisyyden.

Viimeinen mahdollisuus

Totuus on, että minä olen ihminen, ja teen omat päätökseni.

Virheitä voidaan antaa anteeksi, mutta olet tietoisesti tahtonut valita sairaiden valintojen elämäntyylin, ja minä en voi sitä hyväksyä.

Sinulla on vielä yksi mahdollisuus. Voit päättää parisuhteesi Niken kanssa tai kohdata seuraukset. Täällä on kolme tyhjää matkalaukkua odottamassa. Jos valitset tuon mustan penskan ennemmin kuin omat vanhempasi, pakkaat laukut ja poistut talostani.

Siinä tapauksessa poistat yhteystietoni puhelimestasi, etkä yritä ottaa minuun enää yhteyttä koko loppuelämäsi aikana. Muuta nimesi niin nopeasti kuin mahdollista, koska en aio pitää mitään yhteyttä sinuun. Koskaan.

Poikaystävän päätös

Yllä olevat otteet löytyvät kirjeestä, jonka yhdysvaltalainen nainen Stephanie Hicks kertoo saaneensa isältään. Tiettävästi 19-vuotias Hicks julkaisi osan kirjeestä Twitterissä, missä julkaisu lähti leviämään kovaa vauhtia.

Surullista, että ihonvärillä on väliä vielä vuonna 2016”, Hicks kirjoitti päivityksen yhteydessä ja merkitsi tummaihoisen poikaystävänsä Niken julkaisuun.

Daily Mail -brittilehden tietojen mukaan Nike olisi päättänyt parisuhteen saatuaan tietää uskovaisen isän kirjeestä, koska ei tahtonut Hicksin rikkovan välejään perheeseensä loppuelämänsä ajaksi.

Pääset katsomaan kuvia Hickistä ja Nikestä sekä isän kirjeestä täältä. Alla kuva Hickistä hänen Twitter-tililtään.

Lue myös: Poikaystävän kirje anorektiselle rakkaalle liikuttaa - muutti naisen elämän

Kilpailut

Uusimmat