Kuva: Fotolia

Uusi sovellus kertoo: Kannattaako suhteeseen jäädä?

16.05.2016 13:15 - Emma Ylistalo

Sovellus auttaa arvioimaan, onko suhteellasi tulevaisuutta.

Joskus eron jälkeen saattaa miettiä tuhlanneensa aikaansa aivaan väärään ihmiseen ja miettii, miksi ei jo suhteen alussa tajunnut, ettei se tulisi toimimaan. Uusi sovellus saattaa kuitenkin auttaa tähän. Sen avulla pystyy nimittäin selvittämään, kannattaako suhteessa pysyä vai onko se tuhoon tuomittu.

StayGo-niminen sovellus perustuu sarjaan algoritmeja ja tieteellistä dataa siitä, mikä saa suhteen toimimaan. Sovellus sisältää pitkän kyselyn liittyen suhteeseesi, jolla arvioidaan sen jokaista osa-aluetta - niin vahvuuksia kuin heikkouksia, tyytyväisyyttäsi ja kaikkia potentiaalisia syitä yhteenottoihin. 

Sovellus myös lähettää haluamillesi ihmisille kutsun arvioida suhdettasi nimettömänä. Näin esimerkiksi ystäväsi voivat kertoa mielipiteensä suhteestasi ja kumppanistasi. 

Ja jos tuntemiesi ihmisten mielipiteet eivät ole mielestäsi tarpeeksi, myös muut sovelluksen käyttäjät voivat kertoa mielipiteensä siitä, tulisiko sinun pysyä suhteessa, perustuen sovelluksessa jakamiisi tietoihin suhteestasi.

StayGo-sovelluksen avulla pystyt myös tarkkailemaan onnellisuutta suhteessasi vastaamalla päivittäin kolmeen yksinkertaiseen kysymykseen. Vastauksesi siirretään graafeihin, joiden avulla voit seurata tyytyväisyyttäsi suhteessa. Näin pystyt helposti huomaamaan, jos olet esimerkiksi ollut tyytymätön suhteessa pidemmän aikaa. 

Sovellusta käyttäessä kannattaa kuitenkin muistaa, että sen antamat vastaukset vaihtelevat päivittäin riippuen siitä, miltä sinusta suhteessa tuntuu. Yhtenä päivänä sovellus saattaa kehottaa jäämään suhteeseen, sillä olet juuri ihanien treffien takia arvioinut suhdetta sen tuoman mielialan mukaan. Seuraavana päivänä se taas saattaa kehottaa lähtemään, sillä arviosi perustuukin riidan jälkeiseen tunnelmaan. 

Sovellus saattaa olla oiva apu, jos rakkaus saa sinut sokeaksi toisen vioille, mutta kannattaa ennen kaikkea luottaa omiin tunteisiinsa. 

Lähde: Metro.uk

Lue myös: Sovellus kyynikoille? Auttaa pois huonoilta treffeiltä

Kilpailut

Uusimmat