Kuva: Fotolia

Vaaka on koukussa rakkauteen, härkä ruokaan - lue, mihin addiktoidut horoskooppisi perusteella

23.04.2016 14:45 - Tiina Svensk

Tähtikartoista voi löytää vastauksia mille tahansa elämän osa-alueelle.

Tähtimerkkien avulla voidaan määritellä henkilön luonteenpiirteitä, vahvuuksia ja heikkouksia. Jokaisella merkillään on myös omat taipumuksensa tiettyihin riippuvuuksiin - joko hieman vakavampaan tai harmittomalta tuntuvaan asiaan.

Elite Daily -sivusto listasi leikkimielisesti jokaisen merkin ominaispiirteet - tunnistatko itsesi alta:

Kauris (22.12. - 19.1.) - Syömishäiriö

Kauriille on tärkeää tietää oma asemansa yhteiskunnassa tai yhteisössään. He ovat myös kovia työntekijöitä ja analysoijia. Kauris on tietoinen siitä, millainen maine hänellä on ja kova kontrollin tarve saattaakin aiheuttaa kauriille ongelmia: paineen alla he saattavat sairastua syömishäiriöön ja jäädä koukkuun kontrollin tarpeeseen.

Vesimies (20.1. - 19.2.) - Videopelit

Vesimiehet ovat hyvin tietoisia tunteistaan ja joskus he sortuvat analysoimaan niitä liikaakin. Sen vuoksi heille on helppo muodostaa riippuvuus asiaan, johon he voivat kanavoida tunteensa. Jos vesimiehelle on vaikeaa hyväksyä oma herkkyys, saattaa hän jäädä koukkuun fantasiamaailmoihin ja videopeleihin, joihin on helppo paeta todellisuutta.

Kalat (20.2. - 20.3.) - Alkoholi

Kalat ovat tähtikartan tunteikkain ja empaattisin merkki, joka tekee päätöksensä aina tunteen viemänä. Juuri kalojen empaattisuus tekee maailmasta haastavan paikan elää, ja kalat saattavatkin kokea maailman tuskaa herkästi. Sen vuoksi tämän tähtimerkin henkilöt turvautuvat yleensä alkoholiin paetakseen tunteellisuuttaan ja empatiantunnetta edes hetkeksi.

Oinas (21.3. - 19.4.) - Kokaiini

Itsevarmaa oinasta turhauttaa hidastahtisuus ja asioiden verkkainen tempo edetä. Jos oinas saisi päättää, asiat tapahtuisivat hänen tahtiinsa - eli nopeasti ja saman tien. Lisää vauhtia kärsimätön tähtimerkin henkilö saattaakin saada elämäänsä stimulanteista - pahimmillaan huumeista, kuten kokaiinista.

Härkä (20.4. - 20.5.) - Ruoka

Kärsivällinen ja pitkähermoinen härkä saatetaan nähdä joskus verkkaisena ja jopa laiskana - vaikka todellisuudessa tähtimerkki ymmärtää arvostaa kiireettömyyttä ja omaa tahtiaan. Härkä ei halua nähdä vaivaa hankkiakseen itselleen viihdykkeitä, joten ruoka on helppo kohde, johon kaikilla aisteillaan elämästä nauttiva härkä saattaa koukuttua.

Kaksonen (21.5. - 20.6.) - Sosiaalinen media

Leikkisä ja valoisa kaksonen jaksaa harvoin syventyä asioihin tai keskusteluihin pidemmäksi aikaa. Sen vuoksi sosiaalisen median ajoittainen pintapuolisuus ja nopeus ovat tähtikartan ilopillerin mieleen. Sosiaalinen media tarjoaa kaksosille useita aiheita, joihin keskittyä hetkeksi. Sen vuoksi eri kanavien selaus voikin olla heidän paheensa.

Rapu (21.6. - 22.7.) - Heroiini

Ravun tähtimerkki yhdistetään usein äitiyteen ja kotiin. Tähtimerkin tunteet vaihtelevat tuuliviirin tavoin, ja stressaantuneena he haluavatkin usein tauon ulkopuolisesta maailmasta. Rapujen paikka rentoutua on heidän kotinsa. Äärimmilleen vietynä tähtimerkki saattaa sortua käyttämään huumeita, jotka luovat hetkellistä turvan tunnetta heidän arkeensa - se on kuitenkin erittäin epätodennäköistä, sillä lähes aina ravulla on rakastava yhteisö ympärillään.

Leijona (23.7. - 22.8.) - Shoppailu

Valokeilassa paistatteleva Leijona nähdään usein materialistisena ja joskus jopa pinnallisena. Todellisuudessa leijona on rakastava ja tunteikas merkki, joka haluaa tulla nähdyksi. Jos leijona kokee olevansa näkymätön, hän tekee itsensä nähdyksi. Silloin hän saattaa sortua shoppailemaan näyttäviä ja kalliita vaatteita, koruja ja tavaroita, jotka tekevät hänestä näkyvän.

Neitsyt (23.8. - 22.9.) - Läheisriippuvaisuus

Neitsyt on luonnostaan loistava huolehtimaan ja pitämään huolta rakkaimmistaan. Joskus neitsyt saattaa jopa paeta omia ongelmiaan huolehtiessaan toisistaan, ja asetelma voi äärimmillään johtaa läheisriippuvaisuuteen.

Vaaka (23.9. - 22.10.) - Rakkaus

Vaaka on oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvon merkki. Vaaka on myös hyvin parisuhdesidonnainen merkki, sillä usein vaa'at kokevat olevansa vain puolikkaita ilman toista osapuolta. Suhteessa tähtikartan reiluin merkki näkee kumppaninsa aina tasavertaisena - mutta joskus vaa'at saattavat kiintyä liian nopeasti ja herkästi uuteen kumppaniinsa. Vaa'an suurin elämänoppi onkin oppia pärjäämään itse - silloin vaara jäädä koukkuun rakkauteenkin on pienempi.

Skorpioni (23.10. - 21.11.) - Seksi

Skorpionia pidetään tähtikartan seksuaalisimpana merkkinä, joten ei ole varmasti yllätys, että skorpioni saattaa koukuttua seksiin hyvin herkästi. Intohimoinen ja tulinen tähtimerkki tietää usein, mitä haluaa. Jos hän ei saa tavoittelemaansa, saattaa hän purkaa turhautumistaan seksiin.

Jousimies (22.11. - 21.12.) - Uhkapelit

Jousimiehet etsivät jatkuvasti vastauksia ja ratkaisuja heitä askarruttaviin kysymyksiinsä, ja uteliaana merkkinä he ovat jatkuvasti ottamassa selvää mielenkiintoisista ilmiöistä ja asioista. Jousimies on optimisti, joka uskoo itseensä tilanteessa kuin tilanteessa. Nämä kaksi ominaisuutta yhdistettynä luovat otollisen maaperän uhkapeli riippuvuudelle: jousimies uskoo aina voittavansa, ja hän haluaa selvittää, kuinka uhkapeleissä saa voiton kotiin.

Lue myös: Horoskooppimerkkien seksikkäimmät piirteet listattiin: Mikä sinussa vetää puoleensa?

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat