Vanhanajan deittailuneuvot listattiin: Sinunkin kannattaa ottaa ohjeet käyttöön

17.06.2015 17:45 - Rea Tallgren

Vahinkokännit ja seksiä ensimmäisillä treffeillä? Ehei. Sen sijaan kannattaa edetä hitaasti, kuten ennen vanhaan.

Nykyään deittikulttuuri on usein armotonta jo treffikumppanin valitsemisesta lähtien. Tinderin kaltaiset palvelut ovat mahdollistaneet sen, että jo pelkkä kasvokuva määrittää, etenetkö ihmisen kanssa tutustumisasteelle vai et.

Myös treffit itsessään ovat hyvin erilaisia kuin ennen vanhaan. Hilpeän humalan hankkiminen tai vällyjen väliin päätyminen on tyypillistä jo ensimmäisillä treffeillä - eikä siinäkään toki mitään vikaa ole.

6 täsmäohjetta

Jos kuitenkin haluaa ottaa hitaammin, mutta ei oikein tiedä, miten sen tekisi, kannattaa kenties ottaa käyttöön joitakin vanhanajan deittailutapoja.

1. Menkää treffeillänne ravintolan sijaan esimerkiksi puistoon tai pitkälle kävelylle. Älkää olko kahdestaan. Täten varmistatte, että tutustutte toisiinne kunnolla ennen kuin suhde muuttuu fyysiseksi.

2. Älkää juoko alkoholia muutamilla ensimmäisillä treffeillä. Jos sinua jännittää ilman alkoholia, on se terve merkki, jota on turha piilottaa humalan alle.

3. Näyttäkää toisillenne, jos olette kiinnostuneita. Ennen vanhaan ei ollut tapana pelata pelejä, vaan omista tunteista tai niiden puuttumisesta puhuttiin suoraan, jotta kumpikaan ei elänyt epätietoisuudessa.

4. Soita deittikumppanillesi tekstaamisen sijaan. Puhuminen on avain syvällisempään tutustumiseen ja yhteyteen, eivät emojit tai Whatsapp-viestit.

5. Ole ajoissa paikalla. Ennen ei ollut kännyköitä, joilla ilmoittaa myöhästymisestä, joten ajallaan oleminen oli ensiarvoisen tärkeää. On myös kunnioittavaa olla paikalla sovittuun aikaan.

6. Älä pelkää sanoa, jos haluat seurustella. Ja jos päätätte niin tehdä, sitoutukaa aidosti. Ennen vanhaan parisuhde todella tarkoitti sitä, että muita ei edes katseltu - ja hyvä niin.


Lue myös: Sulata treffiseurasi sydän yksinkertaisella eleellä - synnyttää todistetusti yhteyden

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat