Varo, nämä 6 asiaa voivat pilata parisuhteesi

28.01.2013 21:45 -

Nämä päivittäin kohtaamamme asiat, saattavat turmella parisuhteen.

1. Paino

Tennesseen yliopiston tutkimus paljasti, että sekä miehet että naiset ovat tyytyväisempiä suhteeseen, kun naisen painoindeksi on miestä pienempi. 

2. Miehen vanhemmat

On hienoa, jos tulet toimeen puolisosi vanhempien kanssa. Michiganin yliopiston tekemän tutkimuksen mukaan parisuhteet, joissa naisella on läheiset välit miehen vanhempiin, johtavat kuitenkin 20 prosenttia useammin eroon.

3. Työmatka

Ruuhkassa istuminen ei raasta pelkästään hermoja vaan myös parisuhdetta. Ruotsalaisen Umeån yliopiston tekemän tutkimuksen mukaan eroamisriski kohoaa 40 prosenttia, jos joudut matkustamaan päivittäin pitkän matkan töihin.

4. Ehkäisymenetelmäsi

E-pillereiden syöminen ehkäisee raskauden lisäksi eroja. Erään tutkimuksen mukaan naiset, jotka käyttivät e-pillereitä jo ennen kun he tapasivat puolisonsa, pysyivät miehen kanssa pidempään kuin sellaiset naiset, jotka eivät käyttäneet pillereitä.

Tutkijoiden mukaan naiset, jotka eivät syö pillereitä, valitsevat poikaystävänsä pinnallisin perustein. He kiinnittävät huomiota muun muassa miesten ulkonäköön ja sänkytaitoihin. Tutkijoiden mukaan pinnallisiin puoliin tuijottelu aiheuttaa enemmän eroja.

5. Matkapuhelin

Essexin yliopiston tutkimus osoitti, että älypuhelin voi vahingoittaa parisuhdetta. Tutkimuksen mukaan pariskunnat luottivat puolisoihinsa keskustelun aikana vähemmän, jos heidän puhelimensa olivat lähettyvillä.

6. Koira

Brittitutkimuksen mukaan lemmikin omistaminen saattaa torpedoida seurustelusuhteen jo ennen kuin se ehtii alkaakaan. Kun tutkimukseen haastateltiin sinkkunaisia ja -miehiä, jopa 28 prosenttia heistä vastasivat, etteivät koskaan seurustelisi koiran omistajan kanssa.

Kilpailut

Uusimmat