Voiko tekstailu olla pettämistä? 5 virtuaalisen salasuhteen tunnusmerkkiä

01.06.2014 21:15 - Senni Loikala

Pettäminen ei aina tarkoita seksiä toisen kanssa, vaan salasuhde voi syntyä myös virtuaalimaailmassa.

Voidaanko vastakkaiselle sukupuolelle lähetetyt tekstiviestit laskea pettämiseksi, mikäli ne eivät johda tapaamiseen tai seksiin? Raja viattoman ystävyyden ja virtuaalisen salasuhteen välillä on monesti häilyvä. Avioliittoneuvoja Jane Greer kertoo CBS Miami -televisiokanavalle, milloin voidaan puhua tekstiviesteillä pettämisestä.

1) Tekstiviesteistä tulee intiimejä ja tunnepitoisia keskusteluita, joissa vilisee yksityiskohtia. Tämä voi olla merkki pettämisestä, mikäli viesteissä puretaan sydäntä asioista, jotka jätetään kertomatta kumppanille.

2) Tekstiviestit synnyttävät seksuaalisen tai romanttisen jännitteen. Jos toiselta aletaan odottaa säännöllisiä, kutkutusta aiheuttavia viestejä, ja yhteydestä tulee erityisen tärkeä, voi tekstiviestittely olla tällöin pettämistä.

3) Tekstiviestien merkitys tyrmätään. Mikäli kumppanin kysyessä tiuhasta tekstailusta, toinen vähättelee tai tyrmää viestien merkityksen suoralta kädeltä, voi se joissain tapauksissa olla merkki virtuaalisesta salasuhteesta.

4) Tekniikan ympärillä vallitsee suuri salamyhkäisyys. Mikäli toinen on erityisen varovainen, kun kumppani on hänen puhelimen tai tietokoneen lähellä, ei hänellä välttämättä ole puhtaat jauhot pussissaan. Jos viestejä vetäydytään lähettämään myöhään illalla, voi syynä olla kiintymys kolmanteen osapuoleen.

5) Tekstiviestejä lähetetään ensimmäiseksi aamulla tai viimeiseksi illalla. Jos tekstiviestien saaja on mielessä heti herättyä tai juuri ennen nukahtamista, saattaa suhteessa olla jotakin salattavaa.

Pettämisen vaihtoehtona on pään pitäminen kylmänä. Jos olet ihastunut toiseen, mutta tahdot pelastaa parisuhteesi, kannattaa lukea neuvot täältä.

Lähde: The Stir

Kilpailut

Uusimmat