Yksi asia tappaa seksuaalisen halun suhteessa

02.09.2015 11:15 - Emma Ylistalo

Intohimon hiipueessa suhteessa kannattaa kiinnittää huomiota yhteen asiaan. Sen tiedostaminen voi pelastaa suhteen.

Tapaat unelmiesi puolison ja ajattelet, että hän on sielunkumppanisi. Ette ole ainoastaan rakastuneita, vaan tunnet jopa sellaista intohimoa, jota et ole kokenut koskaan aikaisemmin. Mutta tämä vaihe parisuhteessa ei kestä ikuisesti. Se saattaa kestää kuukauden tai kenties vuoden. Mutta entä sen jälkeen? Mitä teet, kun huomaat, että alun kipinä on hiipunut?

Ensimmäiseksi auttaa, kun ymmärtää miksi kuherruskuukausi on niin autuasta aikaa. Kun tapaat uuden kumppanin, käyttäydytte molemmat parhaalla mahdollisella tavalla. Opettelette vasta tuntemaan toisianne ja sitä, mitä toinen haluaa.

Tämän jälkeen suhteeseen tulee vakautta ja rutiineja. Suhde vakiintuu ja kumpikin tuo siihen omat haavansa elämän varrelta. Tässä vaiheessa suhteessa alkaa helposti suojella itseään säästyäkseen ikäviltä tunteilta.

Yksi asia tappaa intohimon suhteesta

Vastaus intohimon kuolemiseen on yksinkertainen. Se ei liitykään siihen, että olisit välttämättä yhdessä väärän tyypin kanssa. Kyseessä onkin yksi selkeä syy hekuman laskuun: itsensä hylkääminen. Kun et pidä itsestäsi huolta, auta itseäsi kasvamaan ihmisenä ja pyrkimään olemaan paras versio itsestäsi, parisuhteesikaan ei voi hyvin.

Onneksi opettelemalla rakastamaan itseäsi, kaikki alueet suhteessa parantuvat. Sen sijaan, että lähtisit suhteesta, kun rakkaus ja intohimo loppuvat - jotka vähenevät joka tapauksessa jossakin kohtaa, miksi et opettelisi rakastamaan itseäsi ja katsoisit, mitä tapahtuu? Kun on rehellinen itselleen omista tunteistaan ja haluistaan, se vaikuttaa myös positiivisesti suhteeseen.


Lue myös: Parisuhdetta koetellaan lapsen syntymän jälkeen - neuvo, jolla seksistä tulee entistä upeampaa

Lähde: Mind Body Green

Kilpailut

Uusimmat