Ystävänpäivä lähestyy: Mies, muista rakastasi täydellisillä alusvaatteilla - lue 5 vinkkiä

31.01.2014 13:15 - Senni Loikala

Jos haluat saada naisesi hyvälle mielelle ystävänpäivänä, on täydelliset alusvaatteet varma valinta lahjaksi. Triumph antaa viisi vinkkiä, joilla onnistut varmasti.

Triumph ohjeistaa miehiä, kuinka ostaa rakkalleen täydelliset alusvaatteet ystävänpäivän kynnyksellä.

Valitse oikea koko. Saat naisystäväsi oikean kuppikoon selville tarkistamalla asian vaivihkaa hänen vanhoista alusvaatteistaan. 

Saa rakkaasi tuntemaan itsensä kauniiksi ja naiselliseksi. Valitse naiselle alusvaatteet, jotka uskot olevan teidän molempien mieleen. Nainen on nimittäin kauneimmillaan, kun hän tuntee olonsa itsevarmaksi. Voit myös ottaa kuvan naisystäväsi alusvaatteista, jotta myymälässä pystytään auttamaan paremmin. Tärkeää on, että tiedät, millaisista malleista ja väreistä hän pitää.

Ole liikkeellä hyvissä ajoin. Ystävänpäivän kynnyksellä suosituimmat koot myydään usein loppuun, joten lahjan hankintaa ei kannata jättää viime hetkeen. 

Unohda lahjakortit. Iso osa naisista haluaa kumppaniltaan persoonallisia lahjoja. Vaikka lahjakortti olisi varma valinta istuvien rintaliivien saamiseksi, on mukavampi kaivaa lahjapaperista kauniit alusvaatteet kuin paperinen lahjakortti. Varmista kuitenkin, että lahjallasi on vaihto-oikeus.

Kysy neuvoja rakkaasi ystävältä. Toinen nainen osaa todennäköisesti ohjeistaa sinua sopivien alusvaatteiden hankinnassa. Rakkaasi varmasti ilahtuu, mitä enemmän olet nähnyt vaivaa ystävänpäivän muistamisen eteen.

Kilpailut

Uusimmat