Kuva: Fotolia

Löytyykö nurkistasi toimiva ensimmäisen sukupolven iPhone? Arvo tuhansia euroja

29.09.2016 21:15 - Mika Parikka

Jos nurkissasi viruu ensimmäisen sukupolven toimiva iPhone 2G, saatat olla monta tuhatta euroa rikkaampi.

iPhone -puhelimia julkaistaan melko tiheään tahtiin. Ne ovat luonnollisesti aina vaan tehokkaampia ja parempia, joka tarkoittaa myös mojovaa hintalappua varsinkin, kun puhelin on vasta julkaistu.

Viimeisimmästä iPhone 7 -puhelimesta saa pulittaa jo lähemmäs 1000 euroa, joka on saanut monet puremaan hammasta. Hinta on kuitenkin varsin pieni verrattuna vanhoihin iPhone -puhelmiin. Ja nyt puhutaan todella vanhoista, nimittäin ensimmäisen sukupolven omenapuhelimista.

Kalleimmat iPhonet tuntuvat olevan tällä hetkellä ensimmäisen sukupolven iPhone 2G-puhelimet. eBayssa kyseinen puhelin tehdaskuntoisena voi maksaa jopa reilut 7500 euroa. Ne ovat tällä hetkellä keräilyharvinaisuuksia.

Puhelimen valmistus lopetettiin vuonna 2008. Sitä tehtiin 6,1 miljoonaa kappaletta, joten sitä luulisi edelleen löytyvän ihmisten nurkista. Totuus on kuitenkin toisenlainen. Tehdaskuntoiset iPhone 2G -puhelimet ovat äärimmäisen harvassa, jonka takia hinnat ovat pompsahtaneet sfääreihin. Lisää hintoja voit nähdä täältä.

Lähde: Dailydot

Lue myös: Nuori tyttö pukeutui edestä napitettavaan hameeseen - ei tule ikinä unohtamaan seurauksia?

Kilpailut

Uusimmat