Tiina Jylhän perheessä kukaan ei saa joulukiloja - katso ohjeet kevyeen jouluun!

19.12.2012 08:15 - Karoliina Kotala

Kauneusyrittäjä Tiina Jylhä selvitti Voicelle, kuinka yksinkertaisilla ohjeilla voi välttyä pahimmilta joulukiloilta.

Usealla suomalaisella naisella koittaa tiukka kuntokuuri vuoden vaihtuessa, ja vaikka Tiina Jylhä -klinikka tunnetaan kauneuskirurgisista palveluistaan, tarjoaa yritys myös ravinto- ja liikuntaopastusta, joille riittääkin kysyntää. Jylhä kertoo, ettei henkilökohtaisesti ymmärrä niitä, jotka antavat ruokavalion repsahtaa jouluna tyystin.

- Monella tulee jouluna jokin ihmeellinen ahmimishäiriö, ja eihän siinä sitten oikein vippaskonstit auta. Eikä silloin kyse ole enää turvotuksesta, vaan kyllä se ihan lihomista on josta jää pysyviä kiloja, Jylhä toteaa.

Jylhän mukaan kyse on vain ja ainostaan valinnoista.

- Jouluna voi syödä hirmu hyvin ja laittaa hyviä jouluruokia, mutta kerralla ei tarvitse yhdeltä istumalta ahmia hirveitä määriä. Ruoat eivät katoa mihinkään. Oma joulupöytäni näyttää yhtä herkulliselta kuin muillakin, mutta se on paljon vähärasvaisempi ja vähäsokerisempi, Jylhä kertoo.

Joulun aika ei myöskään naisen mukaan näy Jylhän perheessä vyötäröllä.

- Meidän perheessä kukaan ei saa joulukiloja, vaikka meillä on yhtä herkullinen joulupöytä. Joka ruokaan ei ole pakko laittaa voita ja sokeria, eikä ole pakko ostaa sitä rasvaisinta kinkkua, Jylhä summaa.

Kilpailut

Uusimmat