Juo itsesi hoikaksi - katso maukkaat mehuvinkit

22.09.2013 18:15 - Reija Saarinen

Jos haluat pudottaa muutaman kilon nopeasti, kannattaa kokeilla helppoja mehudieettejä.

Alla kuusi erilaista mehua, jotka auttavat painonpudotuksessa.  

1. Vesimelonimehu

Vesimelonia pidetään parhaana hedelmänä laihtumisen kannalta. Tuoreen vesimelonin mehua kannattaa juoda kolmesti päivässä ennen aterioita, ja huomaat pian tuloksia. 

2. Ananasmehu

Ananasmehu täyttää ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Lisää jauhetun ananaksen sekaan hieman vettä, ettei mehusta tule liian paksua. Yksi annos ananasmehua riittää täyttämään nälkäisen vatsan. 

3. Avokadomehu

Avokado sekoitettuna hunajaan on kelpo sekoitus litteän vatsan saamiseksi. Tämä seos nimittäin sisältää runsaasti hyviä rasvoja, jotka auttavat sinua polttamaan rasvaa. 

4. Tomaattimehu

Jos haluat laihtua nopeasti muutamia kiloja, kannattaa sinun kokeilla tomaattimehudieettiä. Keitä kolme tomaattia ja jauha ne. Voit myös lisätä mukaan fariinisokeria. Juo vähintään kolme lasillista päivässä viikon ajan, ja huomaat tuloksia. 

5. Greippimehu

Greippimehu sisältää runsaasti hyviä vitamiineja ja tyydyttyneitä rasvoja, jotka auttavat laihtumaan nopeasti. Se tekee myös hyvää iholle. 

6 Viinirypälemehu

Tee paksua mehua siemenettömistä viinirypäleistä. Juo lasillinen aamuisin ennen aamupalaa. Mehu huuhtelee kehosta pois myrkkyjä ja auttaa sinua laihtumaan viikossa. 

Lähde: Boldsky

Kilpailut

Uusimmat