Aloita uusi vuosi myönteisesti - 8 positiivista vinkkiä

01.01.2014 09:15 - Linda Arponen

Uudesta vuodesta voi tulla mukavampi, mikäli ottaa itselleen positiivisemman asenteen.

Monet tekevät uudenvuodenlupauksia, monet eivät. Jos lupauksista ei tee liian vaikeasti saavutettavia, ei niiden tavoittelukaan ole mahdotonta.

Helppo tapa on yrittää muuttaa ajatusmaailmaansa positiivisemmaksi. Seuraavilla vinkeillä voit aloittaa myönteisemmän vuoden tavoittelun.

1. Mene ulos

Tutkimusten mukaan ulosmeneminen auttaa vähentämään stressiä, lisää serotoniin määrää kehossa ja kohottaa mielialaa.

2. Vietä aikaa lasten kanssa

Lapset voivat olla omia, sisarusten tai ystävien. Pääasia, että olet lasten seurassa, sillä heillä on usein parhaat tulevaisuudennäkymät.

3. Meditoi

Monien tutkimusten mukaan meditointi tekee olosta myönteisemmän ja iloisemman. Se voi myös alentaa verenpainetta.

4. Leiki lemmikkisi kanssa

Lemmikin omistaminen tekee todistetusti onnellisemmaksi ja vähentää stressiä.

5. Irrottaudu välillä laitteista

Saamme jatkuvasti informaatiota Facebookista, Twitteristä ja muualta internetistä. Kaikki tietomäärä ei ole hyväksi, sillä tutkimukset osoittavat, että sosiaalinen media voi saada meidät tuntemaan olomme yksinäiseksi ja huonoksi. Sammuta siis välillä tietokone ja muut laitteet ja anna itsesi olla onnellinen.

6. Kiitä

Kiitollisuus auttaa sinua keskittymään elämäsi positiivisiin puoliin. Lähetä kiitosviesti jollekulle, josta välität. Tunnet sitten olosi paremmaksi.

7. Lue enemmän kirjoja

Kirjojen lukeminen voi edistää terveyttä ja kirjat voivat siirtää mielesi toiseen paikkaan. Ehkä jopa positiiviseen paikkaan.

8. Tanssi tai laula kovaa

Oletko huomannut, kuinka mielialasi kohoaa, kun tanssit tai laulat suosikkikappaleesi mukana? Kyse ei ole sattumasta, sillä tutkimukset osoittavat, että laulaminen ja tanssiminen voivat parantaa mielialaa välittömästi.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat