Amerikkalaisten atleettien villitys: Rintamaitoa palautumisjuomaksi!

30.05.2014 08:15 - Senni Loikala

Eräs amerikkalainen atleetti paljastaa, miksi hän ja monet muut kuntosaleilla kävijät ovat löytäneet rintamaidon terveyseliksiirikseen.  

Anthony on Queensissa, Amerikassa asuva atleetti, joka tahtoo esiintyä pelkällä etunimellään paljastaessaan The Cut -sivustolle erikoisen palautusjuomansa, nimittäin rintamaidon. Äidinmaitoa juova aikuinen mies voisi nimittäin herättää oudoksuntaa ihmisissä.

Kuntosaleilla viihtyvä Anthony kertoo, että juomalla äidinmaitoa hänen kestävyytensä paranee. Mies sai idean erikoiseen palautumisjuomaan ystävältään. Anthony kertoo tavanneensa kuntosaleilla monia, jotka ovat löytäneet salaiseksi eliksiirikseen juuri rintamaidon.

- En usko steroideihin enkä muihin lisäravinteisiin. ... Tahdon luonnollista, Jumalalta peräisin olevaa ainetta ja jos äidit tahtovat päästä eroon siitä, minulle kyllä kelpaa, sanoo Anthony.

Rintamaitoa ei ole kovin helposti saatavilla. Anthony on kuitenkin löytänyt verkkopalvelun, josta tuota proteiineja, rasvoja, hiilihydraatteja ja valkosoluja sisältävää äitien tuottamaa juomaa voi ostaa.

Olisitko sinä valmis juomaan rintamaitoa treenin jälkeen?

Uutisoimme aiemmin, kuinka raskaana olevat naiset ovat kokeneet syrjintää kuntosaleilla. Pääset lukemaan aiheesta lisää täältä.

Lähde: The Cut

Kilpailut

Uusimmat