Onko sinulla tapana lohduttautua ruoalla? Katso 5 vinkkiä, joiden avulla voit päästä paheesta eroon

10.07.2014 10:12 - Minna Talstila

Jos syyllistyt usein lohtusyömiseen, kannattaa sinun lukea Daily Mailin listaamat vinkit, joiden avulla tavasta voi päästä eroon.

Listasimme aiemmin viisi piirrettä, jotka monesti löytyvät ruoalla lohduttautuvista ihmisistä. Nyt esittelemme alla viisi tapaa, jotka voivat auttaa sinua pääsemään lohtusyömisestä eroon.

1. Älä anna itsesi mennä autopilot-tilaan ruokailutilanteissa. Mieti, mitä pistät suuhusi, pureskele ruokaa hitaasti ja nauti hetkestä. Jos et ajattele syömisen aikana, saatat helposti syödä todella nopeasti ja aivan liian paljon.

2. Suunnittele aamulla, mitä voisit päivän aikana lohtusyömisen sijaan tehdä stressisi helpottamiseksi. Älä suunnittele pidemmälle, jotta tehtävä ei tuntuisi liian vaikealta toteuttaa.

3. Älä lakaise vaikeita tunteita maton alle. Jos joku tai jokin saa sinut pois tolaltaan, mieti miten voisit asiaan reagoida. 

4. Tunnista vaikeat tilanteet ja muuta tapojasi. Jos siis tiedät, että tulet pahalle päälle joka kerta kun palaveeraat pomosi kanssa, suunnittele tällaisten tilanteiden varalle uusia strategioita. Voit esimerkiksi soittaa ystävällesi tai lähteä ulos pienelle kävelylle.

5. Tee ruokalista etukäteen. Jos suuntaat kauppaan vihaisena tai surullisena, on tuloksena varmasti täysi korillinen erilaisia herkkuja.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat