Kuva: Fotolia

Äidin kirjoitus leviää sosiaalisessa mediassa: "Olkaa alasti lastenne seurassa"

09.03.2016 15:45 - Senja Rapila

Australialainen bloggari Constance Hall on kirjoittanut sosiaaliseen mediaan vahvan viestin, jossa hän muistuttaa vanhempia viettämään aikaa lasten seurassa - alasti.

Bloggari Constance Hall, 32, on saanut todella positiivisen vastaanoton kirjoituksellaan, jossa hän rohkaisee maailman jokaista naista - miksei miestäkin - viettämään enemmän aikaa lastensa, perheensä ja miestensä kanssa. Jutun juju on siinä, että Hall haluaa ihmisten viettävän aikaa toistensa kanssa täysin alasti. 

"En halua, että poikieni oletukset naisista vastaavat niitä, joita he näkevät televisiossa tai lehdissä. En halua että tytöt luulevat, että heidän pitäisi näyttää niiltä naisilta", nainen kirjoittaa Facebookiin lataamassaan julkaisussa.

Naisen mielestä alastomuus lasten seurassa voi auttaa heitä kasvamaan realistisemman vartalonkuvan kanssa, jossa naiset ja miehet eivät näytä lehtien langanlaihoilta malleilta. Näin lapsista kasvaa vanhempina terveempiä, eivätkä he haaveile jatkuvasti näyttävänsä kuvanmuokkauksessa käyneiltä malleilta.

"Jos sinulla on raskausarpia, karvainen alapää, roikkuvat tissit, pömppömaha, naururypyt, selluliittia, pienet tissit tai jotain muuta mitä tosinaisilla on, maailma pitäisi täyttää sinun kuvillasi. Maailma todella tarvitsee sinun kaunista kuvaasi!"

{custom_embed::

I advocate nakedness around your children, homes and husbands. I don't want my boys expectations of women to resemble...

Julkaissut Constance Hall 7. maaliskuuta 2016
}

Lue myös: Instagramin uudet julkkikset ovat supersuloisia - katso kuvat

Lue myös: Uudella kännykkäsovelluksella voit arvostella ystäviäsi julkisesti - kokeilisitko?

Kilpailut

Uusimmat