Finnien ilmestyminen ei ole sattumaa - keho viestittää ongelmista

23.04.2013 12:15 - Laura Sulkava

Finnien ilmestyminen tiettyihin osiin kasvoja, kertoo kehon ongelmista. Kohentamalla elintapojasi pystyt välttämään näitä pieniä kauneusvirheitä.

Otsa

Otsaan ilmestyvät finnit kertovat ruuansulatuselimistön ongelmista. Rasvainen ruokavalio saattaa näkyä finneinä otsassasi. Puhdista ruokavaliotasi antioksidantteja sisältävällä vihreällä teellä ja muista juoda paljon vettä.

Silmien välinen alue

Maksaongelmat saattavat heijastua silmien välissä olevalle nenän osalle. Pääsyynä finnien ilmestymiselle tälle alueelle on yleensä alkoholi, maitotuotteet tai ruoka-aine allergiat. Jos epäilet ongelmia, hakeudu lääkärin pakeille keskustelemaan mahdollisista herkkyydestä.

Silmien alue ja korvat

Korvien alueelle ilmestyvät finnit tai tummat silmänaluset liittyvät munuaisiin. Muista pitää nestetasapainosi kunnossa ja juo päivässä vähintään kahdeksan lasia vettä. Vältä myös kahvia, teetä ja ylimääräistä suolaa kun mahdollista.

Nenänpää

Varmista, että käyttämäsi meikkausvälineet ovat puhtaita.

Nenään ilmestyvät finnit liittyvät sydämeen ja pääset eroon nenänpään finneistä keskittymällä laskemaan verenpainetta. Korvaa huonot rasvat hedelmillä, vihanneksilla, pähkinöillä ja omega 3:a sisältävällä kalalla. 

Poskipäät

Hengityselimien ongelmat heijastuvat finneinä poskipäihin. Jos tupakoit, olet saattanut havaita iho-ongelmien keskittyneen poskiin. Hapen määrän lisääminen, vaikka kävelylenkkejä tekemällä vähentää finnejä poskipäissä.

Suupielet

Hormoonien aiheuttamat finnit ilmestyvät posken ja leuan väliin. Stressi ja hormonaaliset muutokset etenkin kuukautisten aikaan saattavat näkyä ikävästi finneinä. Tähän ongelmaan on vain vähän tehtävissä, mutta säännöllisellä urheilulla voi vaikuttaa jonkin verran.

Leuka

Vatsaongelmat heijastuvat finneinä leuassa. Pidä huolta säännöllisestä liikunnasta sekä lisää ruokavalioosi kuitua päästäksesi ongelmasta eroon.

Kaula

Kaulaan ilmestyvät finnit saattavat kertoa sinulle, että kehosi taistelee bakteeritulehdusta vastaan. Jos tunnet olosi huonoksi, ota rauhallisesti ja juo paljon vettä sekä anna kehollesi aikaa rentoutua.

Lähde: Hello!

Kilpailut

Uusimmat