Kuva: Fotolia

Haluatko juuri sopivan kesäkropan? Yhdeksän keinoa, jotka auttavat heti

27.05.2016 15:45 - Pauliina Jokinen

Täydellinen kesäkroppa on vain muutaman ajatuksen päässä.

Tuntuuko ajatus kesäkropan tavoittelusta turhauttavalta ja stressaavalta? Todellisuudessa sinulla on jo kesäkroppa: juuri sopiva ja mukava, jonka avulla voit nauttia kesästä, valvoa yöttömät yöt ja hypätä mereen viilentymään.

Jos kuitenkin vielä painit kesäkroppa-ahdistuksen kanssa, saattavat nämä yhdeksän keinoa auttaa:

Ole aktiivinen

Sinun ei tarvitse liikkua hampaat irvessä tunteaksesi oloasi paremmaksi. Riittää, että nappaat bikinit mukaan ja suuntaat uimaan tai hyppäät pyörän selkään ja ajat kohti kaunista maisemaa. Arvostat kehoasi enemmän, kun ymmärrät, mitä kaikkea pystytkään tekemään. Oletko jo kokeillut melomista? Entäpä suppailua?

Uuden opettelu tuo upeita kokemuksia ja saa sinut nauttimaan olostasi.

Pukeudu vaatteisiin, joista pidät

Liian usein ajattelemme, mitä meidän pitäisi tai ei ainakaan pitäisi pukea päällemme. Miettimisen sijaan ylleen kannattaa valita vaatteet, joista oikeasti tykkäät. Se näkyy varmasti ulospäin.

Ajattele positiivisesti

Katso peiliin ja mieti, mikä sinussa on hyvää. Unohda turha itsekriittisyys ja kiitä kehoasi: se on hyvä juuri tuollaisena.

Piilota vaaka

Voit vilkaista painoasi aina silloin tällöin, mutta jatkuva vaa'an tuijottelu ei tee mitään hyvää. Heitä vaaka kaappiin kesäksi ja rentoudu.

Kehu muita

Kun oma olomme on nihkeä, on myös muiden hyvien puolien näkeminen usein vaikeaa. Voitkin kääntää tilanteen ympäri: Mitäpä jos aloittaisit kehumalla muita ja pian saatat huomata myös itsessäsi piilevät upeat puolet. Lisäksi koet olosi varmasti mukavaksi muutaman muille jaetun kehun jälkeen.

Älä stressaa shoppailusta

Vaatteiden sovittelu saattaa olla hyvinkin turhauttavaa, erityisesti jos kokolapun numerolla on sinulle väliä. kannattaakin muistaa, että eri mallistoissa koot voivat vaihdella paljonkin ja vain sillä on merkitystä, miltä vaate näyttää päälläsi.

Muutkin ovat epävarmoja

Et varmasti ole maailman ainoa, joka toisinaan kokee olonsa epävarmaksi. Kun hoksaat, kaikkien painivan samojen ajatusten kanssa, voitkin jättää ne omaan arvoonsa. Kuinka vapauttavaa!

Vietä aikaa positiivisten ihmisten kanssa

Jos vietät aikaa ihmisten kanssa, jotka miettivät jatkuvasti syömisiään, juomisiaan ja ulkonäköään, voi elämästä tulla hyvinkin kapeakatseista. Mieti minkälaisten ihmisten kanssa haluat viettää aikaasi: löytyisikö ystävistäsi positiivisia ja elämäniloisia tyyppejä, jotka veisivät ajatukset johonkin ihan muuhun?

Keskity hauskanpitoon

Omasta painosta ja kropasta stressaaminen on vaikeaa, jos on hauskaa. Tee asioita, joista nautit, naura, syö mansikoita ja iloitse kesästä.

Lue myös: Nainen keksi täydellisen vastauksen alastonkuvien anelijoille - kokeile!

Lähde: Little Things

Kilpailut

Uusimmat