Kuva: Fotolia

Huvittavat tarinat, joihin moni nainen voi samaistua - katso mitä kuukautiset saavatkaan aikaan?

15.11.2016 11:15 - Reija Saarinen

Ennen kuukautisia monen naisen elämä on hiukan tavallisuudesta poikkeavaa.

Sana PMS on tuttu jokaiselle naiselle ja varmaan myös suurelle osalle miehistä. Kyseisellä sanalla viitataan aikaan ennen kuukautisia. Siis siihen muutaman päivän ajanjaksoon, jolloin nainen kokee vahvoja fyysisiä ja psyykkisiä muutoksia kehossaan.

Tavallisimmat PMS-oireet ovat itkuisuus, ärtymys sekä masentuneisuus. Mutta mitä kaikkea muuta ne voivatkaan saada aikaan?

Whisper-sivustolle koottiin muutamia hulvattomia kertomuksia siitä, millaista se naisen elämä saattaa toisinaan olla. Miten on, voitko samaistua?

"Soitin aamulla töihin, että olen kipeänä. Todellisuudessa kärsin kovista PMS-oireista ja tunsin itseni järjettömän rumaksi jokaisessa kokeilemassani asussa. Kun mielialani hiukan tasaantui, häpesin tekoani suuresti."

"Viime viikolla, kun kärsin PMS-oireista, itkin hysteerisesti, sillä ajattelin mieheni pettävän minua. Mielenkiintoista on se, että minulla ei edes ole miestä."

"Itkin tänään sitä, miten kuuma fysiikan opettajani onkaan. Kiitos vain PMS."

"En vain osaa olla syömättä, kun kärsin PMS-oireista."

"En tajunnut, että kaiken takana on vain PMS. Niinpä irtisanouduin työstäni."

"Kerran PMS-tuskissani lähes kirjoitin sähköpostia Tyra Banksille. Tarkoituksenani oli siis kertoa hänelle, että miten paljon häntä rakastan."

"Minulla on usein tapanani muistella kaikkein surullisimpia tapahtumia elämässäni silloin, kun kärsin PMS-oireista. Näin saan syyn itkeä."

"Kerran PMS-oireiluissani huusin kissalleni, sillä se oli todella ärsyttävä. Samalla sekunnilla kuitenkin aloin itkeä, sillä pelkäsin loukanneeni hänen tunteitaan."

"Kerran PMS-oireeni olivat sen verran pahat, että itkin siksi, että ostin väärää maitoa."

"Vaikka rakastankin poikaystävääni suuresti, vihaan häntä silloin, kun kärsin PMS-oireista."

Lue myös: Asiat, joita naiset ajattelevat kuukautisten aikana - nyt saa nauraa

Lähde: Whisper

Kilpailut

Uusimmat