Naisen julkaisema bikinikuva kerää kiitosta netissä - tarina taustalla liikuttaa

09.06.2016 14:15 - Reija Saarinen

Kuvan tarkoituksena on muistuttaa ihmisiä siitä, että itseään tulee rakastaa.

Lesley Miller, 21, julkaisi viime viikolla elämänsä ensimmäisen bikinikuvan. Itse asiassa kyseessä on myös ensimmäinen kerta, kun hän on pukeutunut bikineihin koko elämänsä aikana. Kuva sai Facebookissa yli 30 000 tykkäystä, eikä ihme. Sen yhteyteen kirjoitettu tarina nimittäin liikuttaa.

"Olen käyttänyt 18 vuotta elämästäni odottamiseen. Olen pitänyt kehoni piilossa ja peitettynä. Lupasin itselleni, että jonain päivänä näytän itseni. Päätin tehdä sen sitten, kun olisin tarpeeksi onnellinen ja tarpeeksi tyytyväinen itseeni.", Miller kirjoittaa.

Hän paljastaa myös aloittaneensa kehonsa häpeämisen kolmannella luokalla. Miller paljastaa myös olleensa Painonvartijoissa sekä laihdutusleikkauksessa kaikkien aikojen nuorimpana ihmisenä.

"Kun olin 15-vuotias, aloin viillellä itseäni. Ajattelin, että ansaitsen sen."

"21-vuotiaana päätin kuitenkin lopettaa odottamisen. Ostin elämäni ensimmäiset bikinit ja te kaikki saatte nähdä kaiken tämän. Haluan oppia rakastamaan itseäni kokonaan, en vain niitä kohtia joiden on kerrottu olevan hyväksyttäviä. Totuus on, että olin aina tarpeeksi. Ja niin olet sinäkin."

Lue myös: Mitkä bikinit istuvat parhaiten juuri sinun vartalollesi? Katso

Kilpailut

Uusimmat