Ovatko nämä oudoimpia sairauksia joista on kuunaan kuultu?

22.03.2012 22:45 - Rea Tallgren

Maailma on pullollaan erilaisia sairauksia, joista jokainen on joskus kuullut. On kuitenkin olemassa myös todella harvinaisia sairauksia, joiden oireet ovat todella uskomattomia.

Yksi harvinaisista syndroomista voi olla hyvin vaarallinen ainakin ihmisille, jotka yöpyvät isossa porukassa. Tämä syndrooma nimittäin saa ihmisen harrastamaan seksiä tai itsetyydytystä - unissaan. Herättyään tämä ihminen ei muista intiimileikeistä mitään.

Kiusallinen syndrooma on myös seuraava. Kaikilla ihmisillä on ominaistuoksu, mutta tätä syndroomaa sairastavat haisevat aivan mädälle kalalle. Heidän ruuansulatuksessaan on vikaa, joka aiheuttaa sen, että paha haju purkautuu heistä hiean, hengityksen ja virtsan mukana.

Räjähtävän pään syndrooma on yhtä kivulias kuin miltä se kuulostaakin. Vaikka sairaus saattaakin äkkiseltään muistuttaa migreeniä, ovat oireet tässä syndroomassa paljon selkeämmin määriteltävissä. Sairastavan ihmisen pään sisällä kuuluu räjähdyksen ääniä, elektronista surinaa, kirkumista muistuttavaa ääntä ja kellojen pirinää.

Eräs erikoisimmista sairauksista on maaninen mieltyminen gourmet-ruokaan. Tällaisia taipumuksia esiintyy useimmiten ihmisillä jotka ovat vammautuneet oikeanpuolimmaiseen etuaivolohkoon. Vammautuminen juuri kyseiselle alueelle aiheuttaa useille potilailla sairaalloisen mielenkiinnon ruokaa kohtaan ja erityisesti gourmet-ruokaan. Tämä sairaus ei onneksi ole vaarallinen, mutta saattaa köyhdyttää huomattavasti.

Lähde: Oddee

Kilpailut

Uusimmat