4 erikoista laihdutuskikkaa, jotka toimivat oikeasti

16.08.2013 08:15 - Katariina Näreaho

Netti on pullollaan toinen toistaan erikoisimpia laihdutusniksejä, joilla luvataan mitä uskomattomampia lopputuloksia. Osa niistä on täysin tuulesta temmattuja, mutta osassa on hivenen perääkin.

Tässä neljä vinkkiä, joiden väitetään toimivan painonhallinnassa ja laihduttamisessa.

1. Syö herkut aamiaisella

Jos mielesi tekee herkkuja, kannattaa ne syödä jo heti aamulla. Ylipainoisia laihduttajia seuranneet tutkijat huomasivat, että ne jotka söivät runsaan aamiaisen, joka sisälsi myös jonkin makean herkun, pystyivät pitämään painonsa alhaalla muita paremmin. Vastaavasti ne, jotka söivät pienemmän aamiaisen, sortuivat syömään herkkuja helpommin myöhemmin päivällä, mikä johtaa puolestaan painonnousuun.

2. Pilko ruokasi

Vaikka ruoan pilkkominen pieniin osiin saattaa tuntua hölmötä, voi se auttaa sinua painonhallinnassa. Pieniksi paloiksi pilkotut ruuat saavat lautasen näyttämään täydemmältä. Näky huijaa aivojasi, jolloin tunnet olosi kylläisemmäksi nopeammin.

3. Juo lämmintä vettä

Jääkylmä vesi saattaa tuntua virkistävämmältä janojuomalta, mutta jos tavoitteenasi on pudottaa painoa, kannattaa vaihtaa lämpimään veteen. Hiljattain tehdyn tutkimuksen mukaan lasillinen lämmintä vettä ennen ruokailua saa olosi kylläisemmäksi. Tällöin tulet syöneeksi aterialla vähemmän.

4. Syö enemmän

Tämä voi kuulostaa ristiriitaiselta, mutta jotta pystyisi pudottamaan painoa, on myös syötävä. Syö usein, mutta pieniä, terveellisiä annoksia. Mitä useammin syöt, sitä tehokkaammaksi aineenvaihduntasi kiihtyy.

Lähde: Yahoo! Shine

Kilpailut

Uusimmat